Canon imageFORMULA DR-9050C

imageFORMULA DR-9050C

ImageFORMULA DR-9050C on luotettava, nopea ja korkealaatuinen skanneri yrityksille, jotka haluavat parantaa tuottavuuttaan ja vähentää kustannuksia.

Edut

  • Nopea väriskannaus – 90 sivua/min 200 ja 300 dpi:n tarkkuudella
  • Kätevä syöttö edestä
  • Suurikapasiteettinen 500 arkin syöttö
  • Nopea ja energiatehokas lämpenemisaika
  • Edistyksellinen kuvankäsittely
  • Tehokas – 27 000 skannausta päivässä
  • Capture Perfect -ohjelmisto

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon imageFORMULA DR-9050C

Tuottavuutta tarvittaessa


DR-9050C skannaa värilliset ja mustavalkoiset asiakirjat nopeudella 90 sivua minuutissa 300 dpi:n tarkkuudella (A4, pysty). Laitteessa oleva kuvankäsittelysiru takaa nopean skannauksen silloinkin, kun valittuna on useita kuvankäsittelytoimintoja.

Käyttäjäystävällinen muotoilu


DR-9050C:ssä materiaalinsyöttö on edessä, minkä ansiosta voit asettaa, syöttää ja poistaa asiakirjat helposti ja mukavasti istuma-asennossa. Lisäksi ohjauspaneeli ja työpainikkeet ovat helposti nähtävillä silmien korkeudella.

Joustava ja erittäin tehokas


Laskut, toimistusvahvistukset, raportit, kaaviot - yritykset käsittelevät päivittäin erilaisia asiakirjoja. DR-9050C hoitaa ne kaikki kätevästi ja tehokkaasti ja vähentää paperikustannuksia.

Automaattiseen A3-kokoiseen syöttölaitteeseen mahtuu 500 arkin erä, ja siinä on kolme erilaista paperinsyöttötilaa. Kestävä syöttömekanismi syöttää ja erottelee helposti erilaiset asiakirjat, ja päällekkäissyötön ultraäänitunnistus ilmoittaa virheistä käyttäjälle, joten ongelmat on helppo ratkaista nopeasti.

DR-9050C on myös erittäin ympäristöystävällinen, ja yksi luokkansa energiatehokkaimmista skannereista.

Edistyksellinen kuvankäsittely


Tehokkaat toiminnot, kuten automaattinen värintunnistus, tekstin suunnan tunnistus sekä automaattinen paperikoon ja vinouden tunnistus, takaavat korkean laadun ja optimaalisen tehokkuuden.

Luotu suuriin työmääriin


DR-9050C on luotu käsittelemään suuria työmääriä, ja se hoitaa luotettavasti jopa 27 000 skannausta päivässä.

Mukana tulevat ja valinnaiset ohjelmistot


DR-9050C:n mukana toimitetaan Canonin CapturePerfect -ohjelmisto, ja saatavilla on myös Capture Perfect Software Developers Kit (SDK) helppoja ja mukautettuja integrointeja varten.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon imageFORMULA DR-9050C ominaisuuksista ja toiminnoista.