Canon Red Label Zero FSC®

CO2-neutraalit paperit tekniseen CAD-tulostamiseen. Hiilineutraalit paperimme mahdollistavat korkealaatuisen tulostuslaadun ja tukevat kestävän kehityksen tavoitteitasi. Tutustu Red Label Zero -tuotteiden ominaisuuksiin ja etuihin esitteessämme.

Hero_RedLabelZero 16-9.jpg

YLEISKATSAUS

Vie kestävä kehitys uudelle tasolle Red Label Zero -paperilla

Canonin Red Label Zero -paperi auttaa pienentämään hiilijalanjälkeä ja tuottamaan laadukkaita tulosteita CAD-projekteihisi.

Tiesitkö, että rakennusalalla syntyy 39 % maailman hiilipäästöistä1? Tämä on merkittävä haaste tekniselle sektorille, jolla täytyy omaksua kestävän kehityksen mukaiset käytännöt suunnitteluvaiheesta alkaen, esimerkiksi käyttämällä asianmukaisia tulostusmateriaaleja ja digitaalisia tulostimia ympäristötavoitteiden saavuttamiseksi. Canonilla on ratkaisu. Red Label Zero -paperi on ensimmäinen hiilineutraali, tekninen suurkuvapaperi suunnittelevaan teollisuuteen ja se toimitetaan sinulle sataprosenttisen CO2-neutraaleilla tavalla. Se on FSC-, EU-ympäristömerkki- ja Climate Partner -sertifioitu. Red Label Zero -paperia on saatavana 75 g/m2:n painoisina, ja siitä on saatavana 30 eri vaihtoehtoa. Voit tilata laatikkoon pakattuna tai pakkaamattomana ja säästää siten pakkausmateriaalia.

Infographic landscape-19-9.png

Kestävää tulostusta Red Label Zero -paperilla

Red Label Zero on CO2-neutraali paperi, joka tukee ympäristötavoitteitasi. Olemme sitoutuneet vähentämään CO2-päästöjä koko tuotannossa sekä kuljetuksessa. Opi tämän infografiikan avulla.

FSC-sertifioitu paperi kestävää tulostamista varten

Canonin Red Label Zero -paperi on hiilineutraalia ja tulee vastuullisilta toimittajilta. Sen on sertifioinut maailman johtava metsänsuojelujärjestö Forest Stewardship Council (FSC).

johannes-plenio-Z6E4rJemy24-unsplash 3-2__Block 2.jpg
Jan Nabuurs 25-7-2019 3-2_Block 3.jpg

Miksi valita Red Label Zero?

Red Label Zero -paperimme on hiilineutraalia materiaalia, jota käyttämällä tulostuslaatu on korkealaatuista. Lisäksi se vähentää CO2-päästöjä ja tukee vahvistettuja ilmastoprojekteja. Se auttaa myös saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteet ja parantamaan kilpailukykyä teknisellä sektorilla.

  1. SAP. (2021, August 25). The Construction Industry Is Getting Greener: Why, How, and What’s Changing. Forbes.

Haluatko kuulla, miten Red Label Zero -paperit voivat tehostaa liiketoimintaasi? Lue lisää täältä.

Tilaa nyt:

Aloita valitsemalla asuinmaasi:
Jos maasi ei ole luettelossa, ota yhteys osoitteeseen supplies@canon-europe.com

Etsi tulostimellesi parhaiten sopivat tulostusmateriaalit laajasta yhteensopivuustietokannastamme.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Red Label Zero on paperi, joka pienentää hiilijalanjälkeäsi ja takaa erinomaisia tuloksia. Kannetaan oma kortemme kekoon.