Canon Camera
Uusi

Tuotantolaadun varmistusyksikkö

Canon imagePRESS C10010VP – Tuotantolaadun varmistusyksikkö

Varmistaa tasalaatuisen lopputuloksen säätämällä värisävyt ja kaksipuoleisuuden kohdistuksen ennen painamista ja valvoo asetuksia painamisen aikana.

Värien yhtenäisyys ja kaksipuoleisuuden kohdistus tarkasti ja vaivattomasti

Tuotantolaadun varmistusyksikkö säätää värisävyt ja kaksipuoleisuuden kohdistuksen automaattisesti ennen painamista ja valvoo asetuksia painamisen aikana. Jokainen arkki vastaa varmasti painotyölle asetettuja vaatimuksia ilman manuaalisia tarkastuksia ja säätöjä.

Automaattinen kalibrointi ennen painamista

Värisävyjen säätö ja kaksipuoleisuuden kohdistus onnistuu C10010VP-laitteen käyttöliittymässä yhdellä painikkeella, joten painotyö päästää aloittamaan entistä nopeammin.

Automaattiset säädöt painamisen aikana

C10010VP-sarjaan lisävarusteena toimitettava painojäljen tarkastusyksikkö valvoo ja säätää värinlaatua ja kaksipuoleisuuden kohdistusta painotyön aikana ilman operaattorin toimia.

Sensing Video

Huippulaatua entistä nopeammin

Tuotantolaadun varmistusyksikkö parantaa tuottavuutta automaattisesti kalibroimalla värisävyt ja kaksipuoleisuuden kohdistuksen ennen painamista. Varmistusyksikkö ylläpitää valittuja asetuksia painotyön aikana, joten operaattorin aikaa ei kulu valvontaan tai manuaalisiin säätöihin.
Lue lisää

Muut tuotteet ja ratkaisut

 • imagePRESS C10010VP -sarja

  imagePRESS C10010VP -sarja on ihanteellinen ratkaisu suurten volyymien tuottamiseen, kun halutaan laajentaa printtituotteiden monipuolisuutta, tuottaa korkeaa laatua ja kasvattaa katteita.

 • Painojäljen tarkastusyksikkö

  imagePRESS C10010VP – Painojäljen tarkastusyksikkö

  Yhtenäinen huippulaatu ilman manuaalisia tarkistuksia. Painojäljen tarkastusyksikkö tarkistaa automaattisesti jokaisen arkin ja havaitsee mahdolliset pölyhiukkaset, tahrat, juovat ja vääristymät. Tarvittaessa virheelliset arkit voidaan painaa automaattisesti uudelleen.

 • Edistykselliset automaatiomoduulit

  imagePRESS C10010VP -sarjan automaation laajennusmoduulit

  Varmista tasaiset värit ja laadukas painojälki automaattisella laadunvarmistuksella. Säästät aikaa ja vaivaa vähentämällä manuaalisia tarkastuksia ja säätöjä.

 • Haluatko lisätietoja tästä tuotteesta?