Digikuva-lehden (16/2008) testissä skannerit: CanoScan 8800F testivoittajaksi ominaisuuksillaan ja kuvalaadullaan!

CanoScan 8800F - Digikuva: Testivoittaja! Digikuva-lehti testasi neljä ominaisuuksiltaan monipuolista tasoskanneria, joilla voi skannata sekä paperikuvia että filmejä. Lue lisää alla olevasta koosteesta.

”Skannerin valinta ei ole helppoa, sillä erot skannereiden toiminnoissa ja kuvanlaadussa ovat yhtä suuret kuin digikameroiden väliset erot.” 
 
CanoScan 8800F: Nopea

"Tarkkuus: 4800 x 9600 ppi, pölynpoisto: laitteisto, negatiivien määrä: 12, diojen määrä: 4."

”Laitteen asentaminen sujui ongelmattomasti. Canonin skanneri toimii nopeasti. Se sai filmikuvan esikatselukuvan valmiiksi 16 sekunnissa. Skannaus kesti 57 sekuntia, kun skannaustarkkuus oli A4-tulosteeseen tarvittava 2400 ppi. Laitteen valonlähteenä on diodit. Sen takia se ei tarvitse lämpiämisaikaa. Filmiskannauksen tulokset ovat erinomaisia. Laitteistopohjaisen pölynpoiston ansiosta kuvat ovat suoraan käytettävissä. A4-kokoisen paperikuvan skannaaminen 300 pikselin tuumatarkkuudella kesti 12 sekuntia. Yksityiskohdat toistuvat hyvin, värit ja terävyys ovat hillittyjä. Varustukseen kuuluu Photoshop Elements 5 Windows-koneisiin ja Elements 4 Mac-tietokoneisiin.” 
  
Arvosana: 89 %

Yhteenveto: Luotettavasti toimiva skanneri, jonka ominaisuudet ja kuvanlaatu ovat hyvää tasoa. Varustukseen kuuluva ohjelmisto lisää laitteen käyttökelpoisuutta. Kaiken lisäksi laite on nopea.

Tuotesivulle >>

spacer
					image