Canon imageFORMULA ScanFront 330

imageFORMULA ScanFront 330

Tämä pienikokoinen ja luotettava väriverkkoskanneri lisää tuottavuutta ja säästää IT-kustannuksissa. Nopea, helppokäyttöinen ja keskitetysti hallittava laite integroituu saumattomasti yrityssovelluksiin ja työnkulkuihin.

Edut

 • Tyylikäs ja kompakti laite
 • Nopea ja luotettava skannaus
 • Mukautettavat työpainikkeet helpottavat käyttöä
 • Pienemmät IT-kustannukset etähallinnan ja verkkointegroinnin ansiosta
 • Kehittynyt tietoturva
 • Helppo mukautus verkkopohjaisen ohjelmistotyökalupaketin avulla

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon imageFORMULA ScanFront 330

Nopea ja luotettava skannaus


Pienikokoinen ScanFront 330 skannaa jopa 30 sivua minuutissa ja auttaa virtaviivaistamaan työnkulkuja ja pienentämään kustannuksia. Asiakirjoja voidaan lähettää nopeasti verkon kautta eri kohteisiin ja tarvittaessa samanaikaisesti. Uuden syöttörullamekanismin ja suoran paperiradan ansiosta voidaan skannata luotettavasti erilaisia asiakirjatyyppejä, kuten paksua ja ohutta paperia, kortteja, jopa metrin pituisia asiakirjoja, A3-kokoisia asiakirjoja (folio-tilassa) ja kohokuvioituja kortteja.

Helppokäyttöinen


ScanFront 330 -skannerilla on helppo skannata. Selkeän ja tarkan 8,4 tuuman värikosketusnäytön ja mukautettavien työpainikkeiden ansiosta tiedostot voidaan lähettää nopeasti useisiin eri kohteisiin, kuten sähköpostiin, verkkokansioon, FTP:lle, USB-laitteeseen, faksiin tai tulostimeen. Laitteessa on useita aikaa säästäviä toimintoja, kuten asiakirjan nopea lähetys suoraan käyttäjän omaan sähköpostiin sekä faksitoiminto, jossa faksin lähetystiedot voidaan antaa skannauksen yhteydessä.

Kätevä etähallinta


Helpon käyttöönoton ja ylläpidon ansiosta ScanFront 330 pienentää IT-kustannuksia. Skannerin liittäminen verkkoon ei vaadi lisälaitteita tai -ohjelmia, ja sitä voidaan käyttää asentamatta palvelinohjelmistoa. IT-päälliköt voivat päivittää, varmuuskopioida ja palauttaa useita laitteita etäyhteydellä helppokäyttöisen verkkoselaimen kautta tai yhtä aikaa ScanFront-hallintatyökalun avulla.

Saumaton integrointi


Laite integroituu saumattomasti yrityssovelluksiin. Metatietoja sisältävät indeksitiedostot (CSV tai XML) voidaan siirtää jokaisen skannauksen yhteydessä, ja niitä voidaan käyttää kuvatiedostojen nimeämiseen, mikä helpottaa tiedostojen luokittelua toimistojärjestelmiä varten. Kehittäjiä varten on saatavana ohjelmistotyökalupaketteja (SDK), kuten verkkopohjainen versio, jonka avulla ScanFront-ohjelmistoa voi käyttää erillisen verkko- tai pilvipalvelimen kautta. Tämä antaa kehittäjille ja IT-osastoille paljon laajemmat mahdollisuudet integrointiin ja omien mukautettujen ratkaisujen luomiseen yrityssovelluksia varten.

Varma tietoturva


ScanFront 330 -skannerin käyttö ja ylläpito sekä tiedonjakelu ovat täysin käyttäjien hallittavissa kehittyneiden tietoturvaominaisuuksien ansiosta. Näitä ovat muun muassa tunnistautuminen kirjautumalla, salasanavahvistus sekä automaattinen uloskirjautuminen tietyn ajan jälkeen, jos käyttäjä ei tee mitään toimia. Käyttäjäkohtaisia rajoituksia ja käyttäjien toimien valvontaa voidaan hallita keskitetysti ja asiakirjat voidaan lähettää suojatusti PDF-salauksen ja salasanasuojauksen avulla turvallista katselua, muokkausta ja tulostusta varten.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon imageFORMULA ScanFront 330 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Scanning speed A4 (single sided)

Yksipuolisten A4-arkkien skannausnopeus

Automatic document feeder

Asiakirjansyöttölaite

Up to 3,000 sheets per day

Käsittelee jopa 3 000 arkkia päivässä

Intelligent network scanning

Älykäs verkkoskannaus

8.4” touch screen

8,4 tuuman kosketusnäyttö

Double-sided scanning

Kaksipuolinen skannaus

Scan to Folder

Skannaus kansioon

Scan to FTP

Skannaus FTP-sivustoon

Scan to email

Skannaus sähköpostiin

Scan to USB memory

Skannaus USB-muistiin

Scan to printer

Skannaus tulostimeen

Scan to FAX

Skannaus faksiin

 • Skanneri

 • Oppaat

 • Asennuslevy

 • Verkkolaite

 • Virtajohto

 • Syöttörulla

Mukana toimitettu ohjelmisto

ScanFront-hallintatyökalu

Hallintatyökaluohjelmiston avulla voit hallita useita ScanFront-skannereita samanaikaisesti. Voit tarkistaa ScanFront-skannereiden nykyisen tilan verkossa, määrittää asetuksia, hallita käyttäjiä sekä varmuuskopioida ja palauttaa järjestelmän tietoja.

ScanFront Administration tool
ScanFront service software

ScanFront Service -ohjelmisto

Canonin ScanFront Service -ohjelmisto parantaa ScanFront-skannereiden verkkotoimintoja. Sen avulla voi lähettää skannattuja tiedostoja verkossa kohteisiin, joihin ei voi lähettää töitä suoraan skannerista. Tällaisia ovat

•  eri verkkosegmenteissä sijaitsevat kohteet
•  verkon tulostimet
•  jaetut kansiot tietokoneissa, joita varten on määritetty IP-osoitteet
•  tietyt NAS-järjestelmät (verkkotallennus).

Software Developer Kit -työkalupaketti

Canonin Business Solutions Developer Programme (BSDP) -ohjelman avulla saat käyttöösi paljon teknistä tietoa, jota voit hyödyntää yritystuotevalikoimallemme suunnattujen sovellusten käytössä. Lisätietoja SDK-paketeista saat Canon Developer Programme -sivuilta.

Easy Scanning

uniFLOW-yhteensopivuus

Canonin ScanFront-verkkoasiakirjaskannerin uniFLOW-tuen ansiosta voit tehostaa skannaustyönkulkuja ja hyödyntää Canon-laitteistoasi entistä paremmin. ScanFront-skanneri on pienikokoinen, ja siinä on ainutlaatuisen luotettava syöttölaite. Skannerin voi siis asettaa lähes minne tahansa ja sillä voi skannata monia erityyppisiä asiakirjoja entistä tehokkaammin.