Canon Print Plug-In for Photoshop

Print Plug-In for Photoshop

Canonin Print Plug-In for Photoshop -laajennus tarjoaa täydellisen rajapinnan Photoshop-kuvien ja imagePROGRAF-tulostimen välille. Sen avulla voit siirtää 16-bittiset kuvatiedostot suoraan tulostimelle ja säilyttää samalla alkuperäisten kuvien laajan väriavaruuden ja sävymuutokset.

Edut

  • Värityönkulut pysyvät 16-bittisinä kuvan otosta tulostamiseen
  • Saumaton työnkulku säästää aikaa ja vaivaa
  • Automaattinen väriavaruuden tunnistus
  • Edistykselliset värien säätömahdollisuudet
  • Kangastulostustoiminnot
  • Hienovaraisten kuvamuunnelmien helppo tarkastelu tulosteissa

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon Print Plug-In for Photoshop

Säilytä kuvien huippulaatu


Tavallisesti käyttöjärjestelmät antavat tulostinohjaimille mahdollisuuden käsitellä kuvia vain 8-bittisessä tilassa, minkä seurauksena tulostuslaadussa on toivomisen varaa. Canonin Print Plug-In for Photoshop -laajennus poistaa tämän ongelman lähettämällä työn suoraan tulostimelle. Tällöin 16-bittinen kuvanlaatu säilyy ja alkuperäisen kuvan laaja väriavaruus ja sävyvaihtelut näkyvät myös tulosteessa.

Säästä aikaa saumattoman työnkulun avulla


Tulostusasetukset on keskitetty yhteen vaiheeseen, johon kuuluu koko värillinen työnkulku syötteestä tulosteeseen. Print-Plug-In for Photoshop -laajennus tunnistaa automaattisesti Photoshop-tiedoston väriavaruustiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia värimuunnoksista.

Edistykselliset värisäädöt


Tarvittaessa voit hienosäätää väritasapainoa, kontrastia, värikylläisyyttä ja muita yksityiskohtia. Säädöt päivittyvät reaaliaikaisesti kuvan esikatseluun. Näin jälki on aina sellaista kuin haluat, eikä sinun tarvitse koskea alkuperäiseen Adobe Photoshop -tiedostoon.

Uusia mahdollisuuksia kangastulostukseen.


Uuden imagePROGRAF Layout Plug-in -laajennuksen avulla kuvat voi valmistella kuvansa kangastulosteeksi eli ne voidaan säätää tulostusta varten siten, että tuloste on valmis kiinnitettäväksi puukehykseen.

Täydellinen lopputulos muunnelmien tulostuksessa


Print Plug-In for Photoshop -laajennuksen avulla voit nopeasti luoda ja tulostaa hienovaraisia muunnelmia erilaisista kuvioista. Kuvat järjestetään matriisiksi tai yksittäiselle riville, joten tulosteesta on helppo tarkastella väriasetusten muutosten pienimpiäkin vaikutuksia.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon Print Plug-In for Photoshop ominaisuuksista ja toiminnoista.