Yrityskäyttöön

Mukana toimitettava imagePROGRAF-ohjelmisto

Ota kaikki hyöty irti imagePROGRAF-suurkuvatulostimestasi ja virtaviivaista työnkulkuasi mukana toimitetun tehokkaan ilmaisohjelmiston avulla.

Lisätietoja

Quick Utility Toolbox

Quick Utility Toolbox

Tämän kätevän yhdyskäytäväohjelmiston avulla voit käyttää helposti kaikkia imagePROGRAF PRO -sarjan tulostinten toimintoja ja sovelluksia. Se on aina helposti käynnistettävissä Windowsin ilmaisinalueelta tai Apple Mac -tietokoneen Dock-palkista.

Print Studio Pro

Print Studio Pro

Tulosta uskomattoman laadukkaita valokuvatulosteita Adobe Photoshopin, Adobe Lightroomin tai Canonin Digital Photo Professional -ohjelmiston kautta. Kristallinkirkas tulostusjälki säilyttää upeasti Canonin EOS-digitaalikameroiden kuvanlaadun.

PosterArtist Lite

PosterArtist Lite

Canonin PosterArtist Lite -ohjelmalla suunnittelet ja tulostat ammattitasoisia julisteita neljän helpon vaiheen kautta. Mukana on yli 1 300 mallipohjaa, valokuvaa ja leikekuvaa, jotka sopivat moniin erilaisiin yritysympäristöihin. Näyttävien julisteiden ja opasteiden luominen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Print Plug-In for Photoshop

Print Plug-In for Photoshop

Canonin Print Plug-In for Photoshop -laajennus tarjoaa täydellisen rajapinnan Photoshop-kuvien ja imagePROGRAF-tulostimen välille. Sen avulla 16-bittiset Adobe RGB -tiedostot voi siirtää suoraan tulostimelle, jolloin niiden laaja väriavaruus ja hienovaraiset sävyvaihtelut säilyvät.

Print Plug-In for Office

Print Plug-In for Office

Canonin Print Plug-In for Office -laajennuksen avulla on helppo tuottaa suurikokoisia tulosteita kaikista Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoista. Kuvittele Excelillä laadittu projektin aikajana, joka on jaettu useille vaikeasti seurattaville sivuille. Nyt voit muuttaa sen tehokkaaksi, suurikokoiseksi versioksi muutaman helpon vaiheen kautta.

Direct Print & Share

Direct Print & Share

Canonin Direct Print & Share -ohjelmalla on helppo tulostaa PDF-, JPEG-, TIFF- ja HP-GL/2-tiedostoja ilman, että alkuperäistä sovellusta tarvitsee avata. Ohjelman avulla voi myös jakaa tiedostoja vaivattomasti pilvipalvelun kautta.

imagePROGRAF Print Utility for iPad

imagePROGRAF Print Utility for iPad

Tämä on maksuton imagePROGRAF-tulostimille tarkoitettu sovellus PDF-tiedostojen tulostukseen iPad-laitteista.

Muut tuotteet ja palvelut

Katso myös

Muut palvelut

  • Business services

    Haluatko kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa, lisätä tuottavuutta, pienentää tulostuskustannuksia tai ulkoistaa tulostamiseen ja asiakirjojen käsittelyyn liittyvät palvelut? Canonin räätälöidyt palvelut vastaavat yrityksesi haasteisiin ja auttavat saavuttamaan tavoitteet.