Webinaarit

Canonin webinaarit

Tervetuloa kuuntelemaan Canonin webinaareja digitaalisesta tulevaisuudesta!

Tietoa on helpompi prosessoida, analysoida ja poistaa kun se on sähköisessä muodossa. Sähköisyys ei kuitenkaan riitä – tiedon pitää olla myös oikeiden ihmisten hallittavissa ja saatavilla silloin, kun sitä tarvitaan. Usein kaikkea järjestelmissä olevaa sähköistä tietoa ei olla tähän mennessä osattu vielä hyödyntää tai käsitellä, sillä tehokas hyödyntäminen vaatii järjestelmiltä nopeuden lisäksikehittyneitä algoritmeja ja monimutkaisiakin data-analyysimalleja. Canonin luoma tiedon arvon ekosysteemi on kokonaisuus, joka auttaa dokumenttien elinkaaren hallinnassa ja tehostaa organisaatioiden viestintää.

Tule kuuntelemaan webinaareja, joissa asiantuntijamme kertovat miten prosesseja ja tiedon jakamista tehostetaan sekä miten hallitaan informaatiotulvaa. Puhumme myös hybridiviestinnästä, joka on yhdistelmä sähköistä ja perinteisempää, painettua viestintää - tilanteeseen sopivalla tavalla.

Live-webinaareissa voit halutessasi jättää kysymyksiä suoraan asiantuntijoille. Jos et pääse osallistumaan webinaariin livenä, tallenteet ovat katseltavissa ja kuunneltavissa myös jälkikäteen.

TUTUSTU WEBINAAREIHIN

Miten prosesseja ja tiedon jakamista tehostetaan sekä hallitaan informaatiotulvaa?

Osallistu keskusteluun myös somessa:

#tiedollearvoa #CanonBusinessFI @CanonBusinessFI

Sinua voisi kiinnostaa myös

Tee tiedosta tuottavaa omassa yrityksessäsi tai vastuullasi olevassa toiminnossa.

Ota yhteyttä paikalliseen asiantuntijaan, niin katsotaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

OTA YHTEYTTÄ