Tapahtuman jälkeen

Yksi digitaalikameroiden parhaita puolia on, että voit jakaa kuvasi heti tapahtuman jälkeen. Jos yövyt paikan päällä, voit ladata kuvat kannettavalle tietokoneelle ja esitellä ne aamiaisella hääpäivän jälkeisenä aamuna. Ihmiset rakastavat päivän uudelleenelämistä.

Jos sinulla on Internet-yhteys, voit ladata kuvasi CANON iMAGE GATEWAY -palveluun ja jakaa ne perheen ja ystävien kanssa sekä niiden, jotka eivät voineet olla paikalla.

Palattuasi kotiin voit katsoa kuvasi läpi ja valita parhaat. Siirry Creative Park -sivustolle ja valitse valikoimasta yksi leikekirja, jonka avulla voit tehdä nuorelle parille kiitokseksi täydellisen ja henkilökohtaisen lahjan, joka odottaa heitä, kun he palaavat häämatkaltaan.

Nauti päivästä

Sinun päätehtäväsi vieraana on nauttia hääpäivästä, joten älä anna valokuvauksen viedä kaikkea huomiota iloisesta päivästä. Kuvaa hetkiä luottaen siihen, että valmistelusi ja suunnitelmasi sekä Canon-kamerasi ominaisuudet takaavat, että voit olla ylpeä lopullisista kuvistasi. Palattuasi kotiin valitse parhaat kuvat ja lataa ne You Connect -galleriaan.

1  2  3  4

spacer
					image

Kuvausvinkit

Mustavalkokuvaus
Toimintakuvaus
Jouluiset muotokuvat
Yökuvaus
Syysvalokuvaus
Maisemakuvaus kaupungissa