Ajattele eri tavalla

Monet ihmiset (myös viralliset valokuvaajat) ottavat häissä tyypillisiä ryhmäkuvia. Joten miksipä et ottaisi uutta näkökulmaa?

Häiden suunnitteluun on käytetty monia tunteja ja jokainen pieni yksityiskohta on ajateltu tarkkaan. Tarkkaile päivän aikana näitä yksityiskohtia ja valokuvaa niitä. Jotkut ovat suunniteltuja, kuten kukka-asetelmat tai morsiuspuvun takaosa, kun taas toiset ilmestyvät päivän aikana, kuten lahjakääreiden väriyhdistelmä tai hääkakusta jäänyt koriste.


Tutki muita mahdollisuuksia

Puheet ovat yksi häävastaanoton suosituimmista hetkistä. Miksi et kuvaisi niitä? Jokaisessa uusimmassa Canon-kompaktikamerassa ja EOS -järjestelmäkamerassa on VGA- tai HD-videotoiminto ja tallentamalla nämä ikimuistoiset tapahtumat saat päivän muistot säilymään pitkään. Jos videokuvaat pitkään, on parasta etsiä paikka, johon kameran voi laskea. Tarvittaessa pöytä tai lasi voi tarjota vakaamman alustan kuin käsivaralla kuvaaminen.

Mustavalko- ja seepia-kuvat sopivat usein hääaiheiseen – ne antavat klassisen säväyksen, joka soveltuu täydellisesti tapahtuman luonteeseen. Ne voivat olla täydellisiä parista otettuihin kuviin, kun heillä on lyhyt rauhallinen hetki päätapahtumien välillä. Toisaalta jos sinulla on PowerShot- tai IXUS-kamera, voit käyttää My Colors (Omat värit) -toimintoa, jolla saat uusia tulkintoja perinteisistä kohteista.

1  2  3  4

spacer
					image

Kuvausvinkit

Mustavalkokuvaus
Toimintakuvaus
Jouluiset muotokuvat
Yökuvaus
Syysvalokuvaus
Maisemakuvaus kaupungissa