Hääpäivänä

Kun saavut hääpaikalle, käytä muutama minuutti etsimällä hyviä valokuvauspaikkoja. Tämä koskee sekä vihkiseremoniaa että sen jälkeen pidettävää vastaanottoa. Yritä ottaa kuva alaspäin parvelta tai portaista, jolloin saat erilaisen kulman ylhäältä päin. Vaihtoehtoisesti voit valita kuvan etualalle lapsen tai lapsia ja kuvata heidän tasoltaan, niin että tuot esiin heidän näkymänsä. Näillä molemmilla tavoilla saat kuvia, joita muilla ei ole.

Oikea valaistus

Seremonian aikana valaistus saattaa olla heikko etkä ehkä voi käyttää salamaa. Voit ratkaista tämän suurentamalla kamerasi ISO-arvoa. Joissakin PowerShot- ja IXUS-malleissa on hämäräkuvausohjelma, joka valitsee automaattisesti sopivat asetukset parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Yritä ottaa testikuvia ennen kuin morsian saapuu ja tarkasta tulokset – tähän sinulla ei ole aikaa kun hän tulee!

Vältä joutumista huomion keskipisteeksi

Tämä on hääparin erityinen päivä, johon sinut on kutsuttu – mutta et ole tärkein! Muista, ettet ole virallinen hääkuvaaja, joten pysy poissa hänen tieltään äläkä vaadi liikoja hääparilta tai vierailta. Muista kytkeä kamerasi äänet pois päältä.

1  2  3  4

spacer
					image

Kuvausvinkit

Mustavalkokuvaus
Toimintakuvaus
Jouluiset muotokuvat
Yökuvaus
Syysvalokuvaus
Maisemakuvaus kaupungissa