Videon muokkaaminen

Kuvaamisen jälkeen suuri määrä irrallisia otoksia on yhdistettävä yhdeksi kokonaiseksi videoksi. Varsinkin teräväpiirtovideoiden muokkaus vaatii tietokoneelta paljon prosessointitehoa, sillä videoiden tiedostokoot ovat hyvin suuria. SD-kuvanlaatu on omiaan aloittelevalle kuvaajalle, ja sitä on helpompi työstää tietokoneella.

Picture_Tutorial_DSC_&_DSLR_img4

Uusimmat Canonin ZoomBrowser EX (Windows)- ja ImageBrowser (Mac) -ohjelmistoversiot sopivat hyvin videoiden muokkaamiseen. Jokaisen video-otoksen aloituskuva näkyy kuvakäsikirjoitusalueella ja voit siirrellä niitä haluamaasi kuvasarjan kohtaan. Voit asettaa video-otoksen alku- ja loppukohdat sekä määrittää tavan, miten otoksesta toiseen siirrytään (himmennys, pyyhkiminen jne.). Kuvakäsikirjoitusalueella otoksiin voidaan lisätä myös stillkuvia ja tekstejä. Voit myös muuttaa tiedostot mustavalkoisiksi tai seepian värisiksi tai tehdä otoksista elokuvamaisia lisäämällä niihin kohinaa.

Kokeile oppimaasi ja jaa se muiden kanssa!
Nyt kun tiedät EOS-kamerasi videotoiminnon tarjoamat mahdollisuudet, aseta itsellesi haaste. Kuvaa videoita SD-kuvakoolla ja 25 kuvan sekuntinopeudella. Muokkaa otoksia sitten tietokoneellasi ZoomBrowser EX- tai ImageBrowser-ohjelmalla.

Kun videosi on valmis, jaa se muiden kanssa. CANON iMAGE GATEWAY Video Podcast -palvelu on helppo tapa näyttää uusimmat videot kavereille ja perheelle.

1  2  3  4

spacer
					image
Tutorials
Kuvan sommittelu
Videokuvaus
Veden kuvaaminen
Maisemakuvaus
Mustavalkokuvaus
Toimintakuvaus
Jouluiset muotokuvat