Videon muokkaaminen

Kuvaamisen jälkeen suuri määrä irrallisia otoksia on yhdistettävä yhdeksi kokonaiseksi videoksi. Varsinkin teräväpiirtovideoiden muokkaus vaatii tietokoneelta paljon prosessointitehoa, sillä videoiden tiedostokoot ovat hyvin suuria. SD-kuvanlaatu on omiaan aloittelevalle kuvaajalle, ja sitä on helpompi työstää tietokoneella.

Picture_Tutorial_Camcorder_img4b

Canonin videokameroiden mukana tulevassa PIXELA ImageMixer™ -sovelluksessa on kaikki videoiden muokkaukseen tarvittavat ominaisuudet. Kuvakäsikirjoitusaluella voit lisätä videoon otsikoita, ääntä ja vaihtotehosteita, siirrellä otoksia haluamillesi paikoille ja yhdistää niitä sarjaksi. Voit asettaa video-otoksen alku- ja loppukohdat sekä määrittää tavan, miten otoksesta toiseen siirrytään (himmennys, pyyhkiminen jne.). Kuvakäsikirjoitusalueella otoksiin voidaan lisätä myös stillkuvia ja tekstejä.

Kokeile oppimaasi ja jaa se muiden kanssa!
Jos olet hankkinut videokameran, mutta et ole vielä kokeillut sitä, aseta itsellesi haaste. Tartu kameraan ja lähde kuvaamaan videoita. Muokkaa otoksia sitten tietokoneellasi PIXELA ImageMixer™ -sovelluksella.

Kun videosi on valmis, jaa se muiden kanssa. CANON iMAGE GATEWAY Video Podcast -palvelu on helppo tapa näyttää uusimmat videot kavereille ja perheelle.

1  2  3  4

spacer
					image
Tutorials
Kuvan sommittelu
Videokuvaus
Veden kuvaaminen
Maisemakuvaus
Mustavalkokuvaus
Toimintakuvaus
Jouluiset muotokuvat