Kuvausvinkit: Syysvalokuvaus

Syksy antaa tilaisuuden tutustua värien kuvaamiseen. Syysvalokuvaus tarjoaa valokuvaajalle runsaasti eri värejä monista ruskean sävyistä punaisen, keltaisen ja vihreän vivahteisiin.

Maisemakuvaus kaupungissa

Kesämaisemat tuovat useimmille mieleen sinisen taivaan, vihreät niityt ja kaukaiset kukkulat. Mutta tässä on vasta osa mahdollisuuksista. Upeita maisemia voi kuvata myös kaupungissa – ja monille kohde on tutumpi ja kiinnostavampi.

Creating memorable images

One of the best things about summer is outdoor music festivals. The weather is good, the days are long and there are lots of opportunities to take great photos; of artistes, other members of the crowd and of the overall event itself.

Ikimuistoisten kuvien luominen

Kesä tuo tullessaan hääsesongin. Päivä on ikimuistoinen morsiamelle ja sulhaselle. Millaiset neuvot voisivat auttaa sinua ottamaan vieraana sellaisia kuvia, jotka vangitsevat päivän tunnelman ja jättävät kauniita muistoja sekä sinulle että onnelliselle parille?

Kuvausvinkit: Valo

Valokuvauksessa tarvitaan juuri oikeaa valaistusta. Kuvat eivät yleensä onnistu, jos valaistus on väärä. Miten onnistut valaistuksessa, kun aurinkoon ei kuitenkaan voi vaikuttaa?

Kuvausvinkit: Talvikuvat

Onko talvikuvaus erilaista kuin valokuvaus muina vuodenaikoina? Se voi olla. Seuraavassa annamme vinkkejä ja tekniikoita, jotka helpottavat kuvaukseen valmistautumista.

Kuvausvinkit: Kevätkuvat

Talven väistyessä kevään tieltä kirkas väripaletti palaa luontoon. Paljaille mustille oksille ilmestyy vihreitä silmuja ja keväiset kukkaset täplittävät pientareet keltaisella ja sinisellä – loistava hetki ottaa kamera esille.

Uusi ote valokuvaukseen kuvausvinkeillä

Osaatko käyttää kameraasi monipuolisesti? Todennäköisesti kamerassasi on paljon käteviä toimintoja, joita et ole koskaan käyttänyt, koska jokainen käyttää mieluiten jo ennestään tuttuja toimintoja. Uuden vuoden kunniaksi on aika kokeilla kameran uusia ominaisuuksia!

Lähikuvausvinkit

Monien Canonin digitaalisten kompaktikameroiden lähin tarkennusetäisyys on vain 1 cm – ja joillakin voi kuvata teräviä kuvia jopa objektiivin koskettaessa kohdetta! Myös EOS-kameroilla voi tarkentaa lähelle oikeiden lisävarusteiden avulla. Miten lähikuvauksessa pääsee alkuun?

Kuvausvinkit: Juhlakuvat

Lahjat on ostettu ja jouluruuat on valmistettu, mutta oletko ajatellut valokuvia? Näiden vinkkien avulla opit ottamaan upeita juhlakuvia.

Kuvausvinkit: Värienhallinta

spacer
					image