PIXMA-vinkit

Mukaansatempaavia tarinoita kuvin ja videoin

Tarinoita kertovien tai viestejä välittävien kuvien ottaminen edellyttää sekä teknisiä taitoja että taiteellista silmää.

Canon-kameroissa on paljon erilaisia tekniikoita ja ominaisuuksia, jotka täyttävät tarinankerronnan tekniset vaatimukset. Taiteellinen puoli – se, mitä kuvaan otetaan mukaan, mitä jätetään pois ja miten kuvan tärkeimmät elementit sommitellaan – on kuitenkin sinun vastuullasi.

Kaikille kameroille on olemassa kuvaustekniikoita, jotka auttavat sinua kertomaan kuviesi avulla tarinoita. Canon-opettaja Brian Worley kertoo kameran tehokkaasta käytöstä. Hän antaa myös hyödyllisiä vinkkejä LEGRIA-kameralla kuvaamiseen ja neuvoo, kuinka voit lisätä kuvallisten tarinoidesi tehoa langattomalla yhteydellä varustetun PIXMA-tulostimen avulla.

Tarinoiden tulostaminen PIXMA Cloud Linkin avulla

PIXMA Cloud Link -toiminnoilla varustetulla PIXMA-tulostimella voit katsella ja tulostaa verkossa olevaa sisältöä suoraan tulostimen näytöltä. Lisäksi voit käyttää Canon PIXMA Printing Solutions -sovellusta etäyhteyden kautta.

Mukaansatempaavia tarinoita kuvin ja videoin – Canon

Glasseyes View, Pahimmassa tapauksessa
Käyttöoikeudet – https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/


Sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-laitteisiin maksutta. Sen avulla laadukkaiden kuvien selaaminen ja tulostaminen suoraan verkkoalbumeista on helppoa. Yhteensopivia palveluita ovat muiden muassa CANON iMAGE GATEWAY, Facebook, Dropbox, GoogleDrive ja Flickr.

Kun olet ladannut kuvat käyttämällesi valokuvasivustolle, voit siis tulostaa niistä laadukkaita paperikopioita PIXMA Cloud Link -toiminnon jae PIXMA Printing Solutions -sovelluksen avulla. Tulostetut kuvat toimivat kotona erinomaisina puheenaiheina. Lisäksi ne ovat loistavia lahjoja ystäville ja sukulaisille. Kun tulostat kuvasi, useammat ihmiset pääsevät tutustumaan tarinoihisi.


Tutustu PIXMA-tulostimiin