Ole rohkea ja tuo valokuviin väriä tänä keväänä

AudreyJM.jpg
© AudreyJM

Keväällä luontoäiti pyyhkii talven harmauden pois ja tuo esiin runsaan kirjon erilaisia vihreän sävyjä sekä muita eloisia värejä. On taas mahtavaa seurata, kun kasvit ja puut heräävät eloon. Kevään tulo vaikuttaa muuhunkin kuin kasvi- ja eläinkuntaan. Päivien pidentyessä myös monet talvisin suljettuina olevat turistikohteet avautuvat jälleen yleisölle. Jos haluat tietää, mihin kannattaisi mennä, tutustu viiteen suosikkikohteeseemme Euroopassa.

Halusitpa sitten kuvata kimalaisen lennossa tai värikkään tanssijan pyörittämässä ilahtuneita turisteja valssin pyörteissä, tämän kuun vinkit auttavat valmistautumaan keväisiin kuvausretkiin.

Eva Peris.jpg
© Eva Peris

Älä anna sateen masentaa. Kevätkuurojen ja kaatosateiden ansiosta saat kuviin lisää vaikuttavuutta. Voit kuvata taiteellisia heijastumia lätäköistä, sateen pieksemiä maisemia tai lähikuvia kukan terälehteen tarttuneesta pisarasta. Lue lisää onnistuneiden maisemakuvien salaisuuksista kuvausvinkeistä tai lue, miten taustan pehmennys vahvistaa makrokuvien tunnelmaa.

Tartu kameraan ja anna luovuutesi kukoistaa.

Miles Heller.jpg
© Miles Heller

Jaa parhaat kuvasi Canonin Facebook-sivulla ja Galleriassa. Kätevän oppaan avulla varmistat, että kuvistasi tulee upeita.