PIXMA-vinkit

Vinkkejä PIXMA-tulostinten käyttäjille

Talvikuukaudet ovat takanapäin, ja kevät on yhtä lupausta tulevasta. Se tuo mukanaan uutta elämää. Päivien pidentyessä puihin ilmestyy silmuja, kasvit puhkeavat kukkaan ja karitsointikausi alkaa. Maailma tuntuu pursuavan positiivista energiaa.


Värikkäät ja vaikuttavat tulosteet

Muistikortteja tukevilla tulostimilla voi tulostaa kuvia nopeasti suoraan kameran muistikortilta. Kortti tarvitsee vain asettaa tulostimen korttipaikkaan. Jos kamera ja tulostin tukevat langatonta PictBridge-tulostusta, tulostus onnistuu myös suoraan kamerasta.


kevät – Canon
Martinak15: Kevät
Tekijänoikeustiedot: https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/


Jos haluat keväisistä otoksistasi kirkkaita, tarkkoja ja pitkään säilyviä paperikuvia, tulosta ne kiiltäväpintaiselle paperille. Paras vaihtoehto on Photo Paper Pro Platinum. Kiiltäväpintaista paperia käytettäessä tulosteet säilyvät terävinä ja värikkäinä vuosikausia. Itse tulostamalla voit luoda vaikkapa äitienpäiväkortin tai pääsiäistervehdyksiä. Hyvänä apuna toimii CREATIVE PARK PREMIUM -verkkopalvelu, jossa on tarjolla esimerkiksi ladattavia kuvia ja paperiaskarteluja.

Monilla PIXMA-tulostimilla voi tulostaa kuvia suoraan älylaitteista. Eniten saat irti tulostimestasi, kun lataat Canon PRINT -sovelluksen.