PIXMA-vinkit

Valitse oikea paperi pehmeille ja hillityille väreille

Kun talvi alkaa kietoa syksyn viimeisiä lehtiä hyiseen syleilyynsä, mahdollisuudet kauniiden kuvien ottamiseen paranevat. Marraskuussa alkava juhlakausi on perheiden ja ystävysten jälleennäkemisen aikaa. Tällöin on hyvä pitää kamera aina käsillä, jotta olet valmiina kuvaamaan myöhäisillan kokoontumisia takkatulen ääressä tai kävelyretkiä iltahämärissä.

Vuodenajat – Canon
Catherine – Jäinen syksy
Tekijänoikeustiedot: https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/


Valitse oikea paperi pehmeille ja hillityille väreille

Pehmeät ja hillityt värit tulostuvat parhaiten matta- tai taidepaperille. Jos tulostimesi tukee Fine Art -taidepapereita, valitse pintakuvioitu paperi. Matalakontrastisista tai sumuisista kuvista saa tulosteita, jotka näyttävät aivan vesivärimaalauksilta.

Syksyn lehtien kirkkaat värit sekä hauskat syksyiset ja talviset muotokuvat ovat aina edukseen laadukkaalle paperille tulostettuina. Photo Paper Platinum Pro on omiaan kylläisten värisävyjen ja terävien yksityiskohtien tuottamiseen.

Jotta tulosteen laatu olisi mahdollisimman hyvä, on tärkeää, että valitset oikean paperityypin tietokoneen tulostusajurista tai laitteen sovelluksesta. Kukin paperityyppi pystyy imemään tietyn määrän mustetta vettymättä, ja ajurin paperiasetus optimoi musteen määrän. Kun käytät aitoja Canon-papereita ja Canon-musteita, voit luottaa siihen, että kuvasi näyttävät vasta tulostetuilta vielä pitkänkin ajan kuluttua.