Jaa tarinasi

Jaa tarinasi – Canon
My Image Garden -ohjelmistolla on helppo luoda kuvakertomuksia lisäämällä kuviin tekstityksiä ja kokoamalla useita kuvia yhdelle sivulle.

Oman kuvakertomuksen luominen

Voit luoda oman kuvakertomuksen PIXMA-tulostimella ja My Image Garden -ohjelmistolla.  Ohjelmiston monipuolisilla työkaluilla ja automaattisilla mallipohjilla voit toteuttaa luovat tarinankerronnan ideasi. Sen avulla on myös helppoa koota monia kuvia yhdelle aukeamalle ja koostaa niistä kertomus. Voit lisätä tekstejä ja luoda näin oman uutiskirjeesi. Video Layout- ja Collage-toiminnoilla voit tulostaa yhden sivun kuvakertomuksen valikoiduista kuvista.

Omien luettelokuvien tulostaminen

PIXMA-tulostimilla voi tulostaa kuvia suoraan kamerasta ilman tietokonetta. Yhdistä vain kamera tulostimen PictBridge-liitäntään tai aseta kameran muistikortti tulostimeen. Voit tulostaa kuvistasi koottuja luettelokuvia tai sommitella useita kuvia yhdelle sivulle. Toiminto on erityisen hyödyllinen, kun haluat tarkastella useita kuvia yhdellä kertaa ja valita niistä parhaan tai haluat toimittaa kuvia uutissivustoihin tai verkkojulkaisuihin.