Suuren ISO-herkkyyden käyttäminen
Useimmissa kameroissa on sisäinen salama, jonka avulla voit ottaa valokuvia milloin ja missä tahansa. Muutamat kameran kuvausohjelmat käyttävät salamaa automaattisesti hämärässä valaistuksessa tai kuvattaessa vastavaloon. Salamaa ei kuitenkaan kannatta käyttää joka tilanteessa. Esimerkiksi jos kohde on etäällä tai et halua säikäyttää kuvattavaa, voit kokeilla muita tapoja.

Kasvattamalla ISO-herkkyyttä voit lisätä kameran valoherkkyyttä. Voit silti käyttää melko lyhyttä valotusaikaa, vaikkakaan se ei ole niin tärkeää, jos kamerassa tai objektiivissa on optinen kuvanvakaintekniikka. Muista kuitenkin poistaa salama käytöstä.

Monien Digital IXUS- ja PowerShot-mallien suurin ISO-herkkyys on 3200, ja uusimmissa EOS-malleissa liikkumavara on vielä suurempi (huikea ISO 102 400 uudessa EOS-1D -kamerassa).

Videokuvaus
Jos et ole vielä kokeillut, niin kokeile nyt kamerasi videotilaa. Monissa uusimmissa Canon-kameroissa on teräväpiirtovideokuvaus, joten voit kuvata sekä korkealaatuisia stillkuvia että videoita samalla kameralla. Videotila on huippulaadukas. Monet ammattimaiset filmintekijät käyttävät EOS-kameroita niiden suuren kuvakennon ja monipuolisen objektiivivalikoiman vuoksi. 

Niiden avulla on mahdollista kuvata Hollywood-henkisiä videoita, joissa on kapeampi syväterävyys kuin useimmilla videokameroilla kuvattaessa.

Nyt voit kokeilla itse!
Canon-kamera on pullollaan mahtavia toimintoja, joilla voit vapauttaa luovan energiasi. Jos et löydä tässä esiteltyjä toimintoja, katso lisätietoja käyttöoppaasta. Sen avulla pystyt käyttämään Canon-kameraasi mahdollisimman tehokkaasti. Löydä uusia puolia itsestäsi (ja kamerastasi), kokeile kuvaamista uusilla tavoilla ja lataa tulokset galleriaan!

1  2  3  4

spacer
					image

Kuvausvinkit

Mustavalkokuvaus
Toimintakuvaus
Jouluiset muotokuvat
Yökuvaus
Syysvalokuvaus
Maisemakuvaus kaupungissa