Uusi ote valokuvaukseen kuvausvinkeillä

Osaatko käyttää kameraasi monipuolisesti? Todennäköisesti kamerassasi on paljon käteviä toimintoja, joita et ole koskaan käyttänyt, koska jokainen käyttää mieluiten jo ennestään tuttuja toimintoja. Uuden vuoden kunniaksi on aika kokeilla kameran uusia ominaisuuksia!

Smart Auto -valotusohjelma
Canon-kamerassa on paljon kuvausohjelmia, joiden ansiosta voit ottaa täydellisiä muoto-, luonto-, lähi- ja urheilukuvia. Joskus kuvaustilanteeseen sopivan kuvausohjelman valinta on helppoa, mutta toisinaan on vaikea tietää, mikä on sopivin. Tästä syystä Canonin kameroissa on nyt uusi kuvausohjelma – Smart Auto.

Smart Auto -valotusohjelma analysoi näkymäntunnistustekniikan avulla kohteen tietoja, kuten kasvot, etäisyyden, kirkkauden, värin ja liikkeen. Näiden tietojen perusteella kamera valitsee näkymään parhaiten sopivat asetukset.

Eikä tässä kaikki. Jos kamerassa on ennakoiva automaattitarkennus ja -valotus ja pidät laukaisimen painettuna puoliväliin, kamera säätää tarkennusta ja valotusta jatkuvasti samalla, kun kohde liikkuu kameraan päin tai siitä kauemmaksi. Kun olet valmis, paina laukaisin pohjaan, ja tuloksena on oikein valottunut ja tarkentunut valokuva.

Jos kasvojentunnistusta käyttävä automaattitarkennus havaitsee kasvoissa varjoja, koko kuvan kirkkautta lisätään tai salamaa käytetään. Pitkä valotusaika on kuitenkin aina etusijalla salamaan nähden.

Mutta mitä jos Smart Auto -valotusohjelma ei vastaa tarpeitasi?

1   2  3  4

spacer
					image

Kuvausvinkit

Mustavalkokuvaus
Toimintakuvaus
Jouluiset muotokuvat
Yökuvaus
Syysvalokuvaus
Maisemakuvaus kaupungissa