PIXMA-vinkit

Vinkkejä PIXMA-tulostinten käyttäjille

Uusi vuosi tuo tullessaan uusia kokemuksia, mahdollisuuksia ja haasteita. Uuden vuoden alkaessa on hyvä muistella mennyttä vuotta ja sitä, miten olet kehittynyt kuvaajana. Mieti, mistä kuvista ja videoista olet ylpeä ja millä alueilla taitosi kaipaavat hiomista. Pyri tulevana vuonna haastamaan itsesi ja kehittämään taitojasi entisestään.

Uusi vuosi – Canon
Roberto Ventre – Jump!
Tekijänoikeustiedot: https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/


Tulosta parhaat kuvasi

Kukapa ei rakastaisi paperikuvia – ne tarjoavat edelleen mahtavan tavan jakaa vuoden aikana koetut hetket ystävien ja sukulaisten kanssa. Tulostuspaperiksi kannattaa valita laadukas valokuvapaperi, kuten Canonin Photo Paper Plus Glossy II, jotta saat kiiltäväpintaisia kuvia. Kätevällä My Image Garden -sovelluksella voit järjestää ja tulostaa kuvia helposti. Sovellus sisältää erilaisia asetteluja, joiden avulla voit tulostaa useita valokuvia samalle arkille.


Koosta oma kalenteri

Anna ystävälle tai sukulaiselle lahjaksi yksilöllinen kalenteri, tai tee yksi omaan käyttöösi. My Image Garden -sovelluksella voit luoda yksilöllisiä kalentereita omista valokuvistasi. Sovellusta on todella helppo käyttää: valitse parhaat kuvasi ja koosta niistä joko yksisivuinen, koko vuoden kattava kalenteri tai kalenteri, jossa on jokaiselle kuukaudelle oma sivunsa. Kalentereita ei yleensä kehystetä, joten valitse tulostuspaperiksi laadukas valokuvapaperi, kuten Canonin Matte Photo Paper, joka soveltuu myös onnittelukortteihin ja muihin luoviin tarkoituksiin.