LEGRIA-vinkit

Vinkkejä LEGRIA-videokameroiden käyttäjille

Uusi vuosi tuo tullessaan uusia kokemuksia, mahdollisuuksia ja haasteita. Uuden vuoden alkaessa on hyvä muistella mennyttä vuotta ja sitä, miten olet kehittynyt kuvaajana. Mieti, mistä kuvista ja videoista olet ylpeä ja millä alueilla taitosi kaipaavat hiomista. Pyri tulevana vuonna haastamaan itsesi ja kehittämään taitojasi entisestään.

Uusi vuosi – Canon
Edward Corpus – Snowboarder
Tekijänoikeustiedot: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/


Muokkaa videoita

Tee kuvaamistasi videoista kooste vuoden 2015 kohokohdista. Editointi voi auttaa sinua näkemään, miten voisit kuvata parempia videoita.

Olet ehkä saanut tallennettua useita onnistuneita videoleikkeitä kesälomasi aikana, mutta kun yrität koostaa niistä videon, huomaatkin, ettei niitä ole helppo yhdistää toisiinsa. Mieti millaisen tarinan haluat kertoa ja kirjaa muistiin, mitkä otokset toimivat hyvin ja millaisia sinun olisi pitänyt kuvata. Tämä auttaa sinua tulevana vuonna huomioimaan tarinasi eri elementit uudella tavalla ja kuvaamaan puuttuvat hetket.


Tyhjennä muistikortit ja varmuuskopioi videot

Tammikuussa on hyvä aloittaa puhtaalta pöydältä ja käydä kaikki SD-kortit läpi. Varmista, että olet varmuuskopioinut kaikki videoleikkeet tietokoneelle, ja alusta sitten videokamerasi muistikortit vapauttaaksesi tilaa vuoden 2016 aikana kuvattaville videoille.