Käytä luovuuttasi

Maisemakuvauksen hyvä puoli on se, että kuvauskohde pysyy paikallaan. Voit asettaa kameran kuvauskuntoon rauhassa ja sommitella kuvan juuri haluamallasi tavalla.

Kuvausvinkit_img4

Voit kokeilla myös erilaisia tehosteita. Valitse EOS-kameran kuvausohjelmaksi Valotusajan esivalinta (Tv) ja valitse erittäin pitkä valotusaika, vähintään yksi sekunti. Käytettäessä tukevaa jalustaa kuvassa olevat liikkumattomat kohteet näkyvät tarkkoina, kun taas liikkuvat kohteet, kuten tuulessa heiluva pitkä ruoho tai puunlehdet, näkyvät epäterävinä.

Sama näkymä, vaihtuva näkökulma
Mielenkiintoisia kuvasarjoja saa myös kuvaamalla samaa maisemaa eri vuodenaikoina. Etsi kameralle paikka, joka on helppo löytää aina uudelleen: esimerkiksi kivi tai kohta kahden helposti erottuvan puun välissä. 

Siirry galleriaan
Maisemakuvat ovat You Connect -gallerian suosituimpia kuvia, ja kirkkaat kevätpäivät tarjoavat kauniita kuvausnäkymiä. Näiden kuvausvinkkien avulla voit lähteä tallentamaan maisemat upeiksi kuviksi. Valitse suosikkisi ja lähetä ne galleriaan. Ensi kuussa kuvasi voi olla parhaiden joukossa!

1  2  3  4

spacer
					image
Tutorials
Kuvan sommittelu
Videokuvaus
Veden kuvaaminen
Maisemakuvaus
Mustavalkokuvaus
Toimintakuvaus
Jouluiset muotokuvat