PIXMA-vinkit

Tässä kuussa tutustumme uusiin tapoihin ikuistaa tunteita. Tavoitteena on auttaa sinua ottamaan parempia kuvia ja muodostamaan entistä tiiviimpiä yhteyksiä kuviesi ja katsojien välille.

Tunteet eivät noudata ennalta määritettyjä sääntöjä, vaan ne ilmaisevat spontaanisti, miltä jostakusta tuntuu. Jotta pystyisit vangitsemaan tunteet kuviin, yksi tärkeimpiä ohjeita on pitää kamera aina lähettyvillä. Voit ottaa upeita kuvia ennalta suunnittelematta. Kokeile ottaa kuvia, kun kuvauskohteesi sitä vähiten odottaa – tai paina laukaisinta vasta siinä vaiheessa, kun kuvattavasi luulee sinun jo ottaneen kuvan. Näin kuvattava näyttää paljon luonnollisemmalta ja rennommalta.

Kuvasitpa omaksi iloksesi tai jakaaksesi kuvia muille, vinkkimme auttavat sinua ikuistamaan tunteita ja tunnelmia entistä tehokkaammin.

Yksilöllisten onnittelukorttien tulostaminen PIXMA-tulostimella


PIXMA-vinkit – Canon

Holly Victoria Norval – Luminen auringonnousu
https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/


Jos haluat olla luova, voit helposti tehdä kuvistasi esimerkiksi yksilöllisiä onnittelukortteja PIXMA-tulostimella. Se tapahtuu seuraavasti: 

  • Canonin My Image Garden -ohjelmistosta voit valita pohjan laajasta korttivalikoimasta. Kortteja voi muokata esimerkiksi syntymäpäivä- tai hääonnitteluihin tai muihin juhliin sopiviksi.
  • Voit lisätä korttiin ottamiasi kuvia ja päästää luovuutesi valloilleen muokkaamalla tekstejä ja taustoja.
  • Seuraavaksi valitset, minkä kokoisen kortin haluat tulostaa (mikä tahansa 10 x 15 cm:n koosta A4-kokoon).
  • Kun olet valmis tulostamaan, säädä paperikoon asetukset sopiviksi. Canonin Matte Photo Paper -paperi tuottaa parhaan mahdollisen tuloksen. 
  • Kokeile erilaisia vaihtoehtoja, kunnes olet tyytyväinen tulokseen. Yksilöllinen onnittelukortti ilahduttaa varmasti saajaansa.