PIXMA-vinkki

Tutki maailmaa eri näkökulmista

Tässä kuussa katsomme asioita uudesta näkökulmasta. Tutustu kanssamme kahteen venäläiseen seikkailijaan, Vadimiin ja Vitaliyyn, joiden elämäntehtävä on ollut tutkia maailman kiehtovimpia kaupunkeja henkeäsalpaavista näkökulmista.

Omissa kuvissasi erilaisen näkökulman etsiminen ei tarkoita erikoisten kuvakulmien etsimistä talojen katoilta. Ideana on kertoa tarina tuorein silmin ja herättää uusia tunteita. Tähän voi päästä luomalla tietynlaisen tunnelman, ilmaisemalla jonkin ajatuksen tai kertomalla tarinan.

Parhaassa tapauksessa kuvasi tekee vaikutuksen katsojaan, joka näkee sen ensimmäisen kerran.

Voit tuoda näkökulmasi esiin sommittelun kautta. Esimerkiksi metroasemalla meditoiva henkilö voi luoda mielenkiintoisen kontrastin suurkaupungin vilskeelle, tai päivittäisestä työmatkasta voi etsiä uusia puolia kuvaamalla ihmisiä jalkojen tasalta. Lue lisää oppaistamme.

Omaperäisen näkökulman luominen onnistuu myös väreillä leikittelemällä. Lue kuinka värit muovaavat tapaamme nähdä asiat ja lisää omiin kuviisi uusia taianomaisia sävyjä.

Älypuhelinkuvien tulostaminen PIXMA-tulostimella

Oletko ikuistanut viime aikoina omaperäisiä näkökulmia? Sattuiko tiellesi mahtava kuvaustilaisuus, ja mukanasi oli vain älypuhelin tai tabletti? Kuvien tulostaminen on hyvä tapa esitellä kuviasi kotona tai töissä – voit vaikka antaa otoksen lahjaksi läheisillesi!

Älypuhelinkuvien tulostaminen PIXMA-tulostimella – Canon
© Pravin Premkumar – Canon Powershot SD1100 IS
creative commons -lisenssi

Tulostaminen älypuhelimesta ja tabletista on helppoa Canon PIXMA Printing Solutions -sovelluksella. Se on saatavilla Windows-, Android- ja iOS-laitteille.

Käyttämällä sovellusta voit tulostaa helposti älypuhelimesta tai tabletista yhteensopivalla Canon PIXMA -tulostimella Wi-Fi-yhteyden kautta.