PIXMA-vinkit

Kaupungit ovat monenkirjavia paikkoja. Niiden asukkaissaan ja vierailijoissa herättämät tunteet ovat yhtä moninaisia kuin niiden infrastruktuurikin. Tämän kuun kuvausvinkeissä opetetaan tallentamaan ihmisten tunteita ja kertomaan siten kaupunkilaisten todellisesta elämästä. Ottamalla ihmisiä mukaan kuviisi pystyt kertomaan värikkäämpiä tarinoita kaupunkielämästä kuin pelkkiä rakennuksia tai maamerkkejä kuvaamalla.

Tulosteita lempikaupunkilaisillesi

Muotokuvia kaupungista – Canon
Farhad Sadykov
Tekijänoikeustiedot: https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/

Jos olet kuvannut tuttuja ihmisiä tai jutellut kohteidesi kanssa, miksi et tulostaisi kuvia ja lähettäisi tai antaisi niitä kaupunkimuotokuvissasi esiintyville henkilöille? PIXMA-tulostimilla saat helposti ja nopeasti 10 x 15 cm:n tai 13 x 18 cm:n paperikuvia. Saatavana on kiiltävää ja puolikiiltävää paperia. Koosta A4 ylöspäin paperivaihtoehtoihin kuuluvat myös matta- ja hohtavapintaiset paperit. Muista valita tulostusasetuksista oikea paperityyppi ja -koko.


Kollaaseja kuvista

Valitse kokoelma muotokuvia ihmisistä, jotka ilmentävät kuvaamaasi kaupunkia. Tulosta kuvista sitten kollaasi Canonin My Image Garden -sovelluksen avulla. Siinä voit asetella useita kuvia yhdelle sivulle. Usein lopputulos on parempi, kun se tulostetaan suuressa koossa. Jos tulostimellasi saa suuriakin tulosteita, A3-koko on kollaaseille erinomainen valinta. PIXMA iP8750 ja PIXMA PRO -malliston tulostimet tukevat myös A3-kokoa suurempia paperikokoja.