Kuva-asetukset

EOS-kameroissa käytetään värien hallintaan kuva-asetuksia. Maisema-asetuksella siniset ja vihreät sävyt näkyvät kirkkaina. EOS-kameroissa ei ole kylläistä punaista vastaavaa oletusasetusta syysvalokuvausta varten, mutta kameran mukana toimitetulla CD:llä olevan Picture Style Editor -ohjelmiston avulla voit luoda omia mukautettuja asetuksia.

 

Voit myös ladata lisää kuva-asetustiedostoja CANON iMAGE GATEWAY -palvelusta. Uusia kuva-asetustiedostoja on tällä hetkellä seitsemän, mukaan lukien Autumn Hues (syksyn sävyt). Tämä asetus lisää punaisten ja keltaisten sävyjen kylläisyyttä tuottaen kirkkaat värit ja tasapainottaa sävyt sinisten ja vihreiden kanssa.

Voit ladata enintään kolme itse tehtyä tai Canonin luomaa kuva-asetustiedostoa yhteensopivaan EOS-kameraan käytettäväksi minkä tahansa kohteen kanssa.

Kuva-asetukset: neutraali, Autumn Hues (syksyn sävyt)

Kuvien jälkikäsittely
Voit myös kuvata neutraalilla värimuunnos- tai kuva-asetuksella ja jälkikäsitellä kuvat tietokoneella. EOS-kameroiden ja joidenkin PowerShot-kameroiden mukana toimitetulla Canonin Digital Photo Professional -ohjelmistolla kuvien värikylläisyyden ja sävyjen ja muiden asetusten muuttaminen on helppoa. Jos aiot tehdä kuviin paljon muutoksia kuvan ottamisen jälkeen, kuvat kannattaa ottaa RAW-muodossa (jos mahdollista). JPEG-kuvienkin muokkaaminen on kuitenkin mahdollista. Katso kamerasi käyttöoppaasta, miten RAW- ja JPEG-tiedostomuodot määritetään omassa kamerassasi.

 

1  2  3  4

spacer
					image

Kuvausvinkit

Mustavalkokuvaus
Toimintakuvaus
Jouluiset muotokuvat
Yökuvaus
Syysvalokuvaus
Maisemakuvaus kaupungissa