4.1.2012 – You Connect -jouluvalokuvakilpailun pidentäminen. Teknisten ongelmien vuoksi kilpailun määräaikaa on pidennetty 20.1.2013 klo 23.00 (CET) asti, samoilla säännöillä ja ehdoilla.

Voidaksesi osallistua kilpailuun lue ehdot ja vahvista, että olet ymmärtänyt ne merkitsemällä sivun alaosassa oleva ruutu. Lähetä sitten valokuvasi.

You Connect -galleriakilpailu – ehdot

Kun lähetät valokuviasi You Connect -galleriaan 24.12.2012–8.1.2013, osallistut automaattisesti vuoden Valoa kuvassa -valokuvauskilpailuun. Jos et halua osallistua kilpailuun ja saada mahdollisuutta voittaa jotain kolmesta Canon-tuotepalkinnosta, älä lähetä kuviasi galleriaan ennen kilpailun päättymispäivää. You Connect -jäsenenä sinua koskevat You Connect -palvelujen ehdot. Nämä ehdot ovat niiden lisäksi ja koskevat ainoastaan tätä kilpailua.

1. OSALLISTUJAT

1.1. Kilpailu on avoin kaikille Canonin You Connect -palvelujen rekisteröityneille jäsenille, mukaan lukien joulukuun 2012 You Connect -uutiskirjeen vastaanottajat.

1.2.  Kaikkien osallistujien on oltava vähintään 18-vuotiaita ja You Connect -palvelujen rekisteröityneitä jäseniä tai toimitettava osallistumisen yhteydessä vanhemman kirjallinen suostumus.

1.3.  Jälleenmyyjät ja muut kaupalliset yksiköt eivät saa osallistua.

1.4.  Canonin tai jonkin Canonin tytäryhtiön tai Canon-konserniin kuuluvan yrityksen palveluksessa olevat henkilöt, esimerkiksi Canonin työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, eivät saa osallistua kilpailuun.

2. KILPAILUVAATIMUKSET

2.1 Mitään ostopakkoa tai osallistumismaksua ei ole. Kilpailuun osallistumisesta ei peritä mitään osallistumismaksua. Ainoat kulut tulevat normaalista Internetin käytöstä. Osallistujien on kuitenkin täytettävä alla olevat ehdot.

2.2 Kilpailuun osallistuvien kuvien on oltava perillä 24.12.2012 ja 8.1.2013 klo 23.00 (CET) välisenä aikana (”Kilpailuaika”).

2.3 Osallistujat, jotka siirtävät kuviaan You Connect -galleriaan normaaliin tapaan tämän kilpailun Kilpailuaikana, osallistuvat automaattisesti tähän kilpailuun.

2.4 Valokuvien on oltava alkuperäisiä ja osallistujan itse kuvaamia ja aiemmin muualla julkaisemattomia.

2.5 Siirtämällä kuviaan osallistuja vahvistaa, että ne eivät sisällä:

2.5.1 tunnistettavissa olevia henkilöitä, ellei osallistuja voi osoittaa, että kyseiset henkilöt ovat myöntäneet kaikki tarvittavat luvat siihen, että Canon voi käyttää ja julkaista kuvia jäljempänä olevan "Valokuvien käyttöoikeuden" ehtojen mukaisesti tai

2.5.2 taideteoksia, ellei osallistuja voi osoittaa, että hän on saanut luvan siihen, että Canon voi käyttää ja julkaista kyseisiä taideteoksia jäljempänä olevan ”Valokuvien käyttöoikeuden” ehtojen mukaisesti tai

2.5.3 logoja tai tuotteiden nimiä, ellei osallistuja voi osoittaa, että hän on saanut luvan siihen, että Canon voi käyttää ja julkaista kyseisiä logoja tai tuotteiden nimiä jäljempänä olevan ”Valokuvien käyttöoikeuden” ehtojen mukaisesti tai

2.5.4 kuvia, jotka sisältävät alastomuutta tai jotain, jota voidaan pitää säädyttömänä, moraalittomana tai jollain tapaa sopimattomana tai

2.5.5 jotain, joka saattaa loukata jonkin kolmannen osapuolen oikeuksia;

2.6 Lähettämällä kuvia galleriaan osallistuja hyväksyy sen, että hänen kuviaan voidaan asettaa näytteille You Connect -galleriassa ja käyttää missä tahansa You Connect -kuvausvinkeissä ja lisäksi tämän kilpailun tarkoituksia varten osallistuja hyväksyy sen, että Canon voi käyttää mitä tahansa kilpailujakson aikana jätettyä kuvaa tämän kilpailun ja mahdollisten myöhempien kilpailujen hallinnointia tai mainostamista varten.

2.7 Osallistujat hyväksyvät myös sen, että Canon voi ottaa heihin yhteyden kilpailun hallinnointia varten tai mikäli Canon haluaa keskustella galleriaan lähetettyjen kuvien käytöstä jollain muulla tavalla.

2.8 Canon pidättää itsellään oikeuden hylätä puutteellisia tai epäselviä osallistumisia tai osallistumisia, jotka eivät muuten täytä yllä esitettyjä vaatimuksia. 

3. VOITTAJIEN VALINTA JA VOITTAJIEN JULKISTAMINEN

3.1 Voittajat valitsee tuomaristo, jonka tuomarit tulevat Canon Europa N.V:stä (tai sen tytäryhtiöistä) ja sen mainostoimistosta, jota on käytetty You Connect -palvelun tuottamiseen. Tuomarien päätös on lopullinen, eikä päätöksestä voi valittaa.

3.2 Kaikista kilpailuun hyväksytyistä kuvista valitaan kolme parasta tuomarien kiistattoman päätöksen mukaan. Parhaasta valokuvasta myönnetään ensimmäisenä palkintona EOS 60D ja EF-S 18–55 mm f/3,5–5,6 IS II. Kahdesta seuraavaksi parhaasta kuvasta myönnetään palkintona EOS M ja EF-M 18–55 mm f/3,5–5,6 IS STM tai PowerShot SX500 IS.

3.3 Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse ennen tammikuun 2013 loppua, ja voittajia pyydetään vahvistamaan palkinnon hyväksyminen, ennen kuin voitosta ilmoitetaan You Connect -uutiskirjeen helmikuun numerossa.

3.4 Mikäli valittu voittaja ei vastaa voittajalle lähetetyssä palkintoviestissä mainittuun määräaikaan mennessä, Canon pidättää itsellään oikeuden peruuttaa palkinto ja valita toinen voittaja kiistattoman päätöksensä mukaan.

3.5 Osallistujiin, jotka eivät voita, ei oteta yhteyttä.

3.6 Mikäli määritettyjä palkintotuotteita ei ole jostain syystä saatavana, Canon pidättää itsellään kiistattoman päätöksensä mukaan oikeuden tarjota vaihtoehtoisia palkintoja, joiden arvo on yhtä suuri tai korkeampi. Käteisvaihtoehtoa ei tarjota missään tilanteessa.

4. TIETOSUOJA

4.1 Canon käyttää osallistujan henkilötietoja kilpailun toimeenpanoa ja palkintojen valintaa varten sekä tällä hetkellä osoitteessa http://www.canon-europe.com/Terms_and_Conditions/index.aspx#tcm:13-37750 sijaitsevan Canonin tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietosuojakäytännön lisäksi noudatetaan seuraavia ehtoja. 

4.2 Canon saattaa käyttää kilpailun aikana kerättyjä osallistujan tietoja markkinointiin tai myynninedistämiseen, mukaan lukien osallistujan nimen ja kuvan käyttö ilmoitettaessa voittajia You Connect -palvelussa edellä kuvatulla tavalla.

4.3 Osallistuja hyväksyy nimenomaisesti sen, että Canon voi siirtää ja käsitellä hänen henkilötietojaan Euroopan unionin sisällä. Osallistuja hyväksyy nimenomaisesti sen, että Canon ja sen tytäryhtiöt voivat käsitellä osallistujaa koskevia henkilötietoja, jotka hän on ilmoittanut tähän kilpailuun osallistuessaan tai jotka Canon on kerännyt palkinnon vastaanoton yhteydessä, yllä esitettyjä tarkoituksia varten ja yllä esitetyllä tavalla tai kuten edellä mainituissa Canonin tietosuojakäytännöissä on mainittu (mukaan lukien näiden tietojen paljastaminen tai siirtäminen alueille, joiden lainsäädäntö ei välttämättä anna samaa oikeusturvaa kuin maa, jossa osallistuja asuu).

5. VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET

5.1 Canon ei ole vastuussa tämän tarjouksen täyttämisen epäonnistumisesta tapauksessa, jossa epäonnistuminen johtuu äkillisistä odottamattomista olosuhteista, jotka aiheuttavat force majeuren. Tällaisia olosuhteita ovat muun muassa vaikeat sääolosuhteet, tulipalo, tulva, maanjäristys, mellakat, teollisuuskiistat, terrorismi, luonnonmullistukset tai tapahtumat, jotka ilman kummankaan osapuolen syytä tekevät suorituksesta tai tyydyttävän ratkaisun aikaansaamisesta mahdottoman.

5.2 Canon ei ole vastuussa mistään osallistumisista, jotka vastaanotetaan lausekkeessa 1.2 määritetyn päättymisajankohdan 8.1.2013 klo 23.00 (CET) jälkeen.

5.3 Tähän kilpailuun sovelletaan Alankomaiden lakia, ja osapuolet hyväksyvät Amsterdamin tuomioistuinten lainkäytön.

 
spacer
					image