Uusissa PIXMA-tulostimissa ainutlaatuisia ominaisuuksia

Tutustu uusiin PIXMA-tulostimiin ja kahteen uuteen ainutlaatuiseen toimintoon, joiden ansiosta ne ovat entistäkin tehokkaampia – täysteräväpiirtovideoiden tulostustoiminto ja CREATIVE PARK PREMIUM:

täysteräväpiirtovideoiden tulostustoiminto
Tuleeko sinulle koskaan videoita kuvatessasi tunne, että haluaisit tulostaa tärkeästä hetkestä korkealaatuisen valokuvan? Täysteräväpiirtovideoiden tulostustoiminnon avulla voit tallentaa ja tulostaa yksittäisiä kuvia Canon-laitteella tallennetuista täysteräväpiirtovideoista. Jopa 1 920 x 1 080 (1080p) -syöttötarkkuudella tallennetut kuvat ovat ainutlaatuisen tarkkoja.

Nyt voit tehdä täysteräväpiirtovideostasi valokuvan juuri siitä hetkestä, kun maali syntyi tai kun syntymäpäiväkakun kynttilät puhallettiin.

CREATIVE PARK PREMIUM
Creative Park on Canonin erittäin suosittu ideoita ja aineistoja sisältävä sivusto. Uusimmilla IP4850, MG5150, MG5250, MG6150 ja MG8150 PIXMA -tulostimilla saat käyttöösi CREATIVE PARK PREMIUM* -palvelun, jossa käytettävissäsi on yksinoikeudella maailmanlaajuisesti tunnettujen valokuvaajien ja taiteilijoiden, esimerkiksi Norman Rockwellin ja Beatrix Potterin, valokuvia, postikortteja ja kuvituksia.

Upean kuvamateriaalin avulla voit tulostaa ammattitasoisia kortteja, kalentereita ja paljon muuta.

Lue lisää uusimmista PIXMA-tulostimista

 * CREATIVE PARK PREMIUM -palvelu on käytettävissä yksinoikeudella vain, jos valittuun tulostimeen on asennettu täydellinen Canonin alkuperäinen mustesarja.

spacer
					image
Lisää artikkeleja