Luokan fiksuin ja tyylikkäin

Canon on julkaissut uuden F-715SG-funktiolaskimen juuri sopivasti koulujen alkaessa. Tämä ohut ja tyylikäs laskin tarjoaa ratkaisun monimutkaisiinkin ongelmiin, sillä toimintoja on peräti 250. Saatavana on kolme värivaihtoehtoa.

Picture_news1

F-715SG sopii opiskeluun kaikilla eri asteilla. Laskimessa on suuri, kaksirivinen nestekidenäyttö, jossa laskutoimitus ja vastaus näkyvät yhtä aikaa. Näin voit varmistaa tuloksen. Laskimessa on 17 laskutoimituksen muisti, jonka avulla voit tarkastella, miten eri vaihtoehdot vaikuttavat lopputulokseen.

F-715SG-laskimen värivaihtoehdot ovat musta sekä kaksi eri valkoista, joissa nuolinäppäinten ja kannen väri on joko magenta tai sininen. Kansi suojaa näyttöä ja näppäimistöä jokapäiväisiltä kolhuilta.

Sen lisäksi, että laskin on hyvännäköinen, sen alaosa ja kansi on valmistettu kierrätetyistä Canon-laitteista saadusta muovista Canonin 7-vaiheisen prosessin mukaisesti.

Picture_news2

Valaistusolosuhteiden salliessa laskin toimii valokennolla, ja tarvittaessa se käyttää paristoa. Automaattinen virrankatkaisu sammuttaa laskimen, jos sitä ei ole käytetty 7 minuuttiin.

F-715SG kuuluu Canonin kattavaan funktiolaskinmallistoon. Tutustu koko mallistoon.
Voit myös ladata esitteen.

spacer
					image
Lisää artikkeleja