Vuoden 2011 parhaat valokuvat

You Connect -jäsenet lähettivät galleriakilpailuun lähes 20 000 suosikkivalokuvaansa vuodelta 2011.

Teimme kilpailusta hieman jännittävämmän palkitsemalla kolmen parhaan kuvan ottajat Canon-tuotteilla. Ensimmäinen palkinto oli EOS 600D -kamera ja EF-S 18–55 mm f/3,5–5,6 IS II -objektiivi. Toiseksi ja kolmanneksi tulleet voittivat PowerShot SX230 HS -kameran tai SELPHY CP800 Black -tulostimen.

Lähetettyjen kuvien taso oli erittäin korkea ja tuomarit keskustelivat kuvien ansioista useita tunteja. Loppujen lopuksi he päätyivät kolmeen kuvaan, jotka ilmensivät sekä todellisia lahjoja että tuoretta näkökulmaa. Alla voit tutustua voittajakuviin ja lukea, mikä niissä kiinnitti tuomarien huomion.

ENSIMMÄINEN PALKINTO
Picture_News-01-comp-winner-image-01.jpg 
Matka, You Connect -jäsen Aaron Cheeseman, Canon EOS 7D

”Sommittelu on kaunis. Kuvan voisi hyvin julkaista aikakauslehdessä – se kertoo tarinan, joka ei kaipaa sanoja. Sade aiheuttaa epätarkkuutta mutta ei niin paljon, että se veisi huomion junan ikkunasta katsovan naisen lämpimästä hahmosta. Pääsikö hän määränpäähänsä?”

TOINEN PALKINTO
Picture_News-01-comp-winner-image-02.jpg 
Voikukan siemen, You Connect -jäsen Séverine Blaise, EOS 60D

”Kiinnostavat, levolliset värit ja tiukka rajaus saavat kohteen näyttämään modernilta. Kuvasta saisi hienon julisteen. Puhtaat linjat tekevät kuvasta yksinkertaisen mutta vaikuttavan.”

KOLMAS PALKINTO
Picture_News-01-comp-winner-image-03.jpg 
Kuolema Venetsiassa, You Connect -jäsen Roberto Mignanego, Canon EOS 30

”Tämä muotokuva vetää katsojaa aina vain lähemmäksi. Tällaiset kuvat herättävät tunteita. Niitä katsoessa aika pysähtyy, ja katsoja todella näkee kuvan. Ahtaat olosuhteet ja pistetarkennus ovat tehneet tilanteesta haasteellisen, mutta ajoitusta olisi mahdoton toistaa.”

Jos et ole yksi voittajista tai mukana galleriassa, tämän kuukauden kuvausvinkit ovat sinua varten. Niissä käsitellään asioita, jotka gallerian tuomarit ottavat huomioon kuvia valitessaan. Lue siis kuvausvinkit ja lataa sitten kuvasi galleriaan. 

spacer
					image
Lisää artikkeleja