Jaa kuvia Flickr-palvelussa Wi-Fi-kameralla

Canonin Wi-Fi-kompaktikameroilla voit ladata kuvia suoraan verkkopalveluihin, kuten Facebookiin, YouTubeen ja Twitteriin. Flickr on nyt lisätty tuettujen palvelujen valikoimaan, ja voit ladata tai varmuuskopioida kuvia suoraan tiliisi.

NEP_Page_1_01
Kuvien jakaminen sujuu helposti Canonin Wi-Fi-kompaktikameralla

Voit määrittää kamerasi Flickr-palvelua varten samaan tapaan kuin muitakin verkkopalveluja varten. Lataa ensin CameraWindow DC -ohjelmiston uusin versio. Valitse kamerasi malli, valitse Downloads (Lataukset) -välilehti ja valitse sitten Software (Ohjelmisto). Lataa ja asenna sen jälkeen CameraWindow DC:n uusin versio.

Liitä kamera tietokoneeseen USB-kaapelilla ja käynnistä CameraWindow DC. Valitse Set Up Web Services (Määritä verkkopalvelut) ja kirjaudu CANON iMAGE GATEWAY -tiliisi. Jos sinulla ei ole tiliä, luo tili täällä.

NEP_Page_1_02
Käynnistä CameraWindow DC -ohjelmisto

Valitse Edit Web Services (Muokkaa verkkopalveluja) ja valitse Flickr-kohdassa Edit (Muokkaa). Tässä näytössä voit yhdistää Flickr-tilisi Wi-Fi-kameraasi. Voit tallentaa kuvasi vain Flickr-palveluun tai sekä Flickr-palveluun että CANON iMAGE GATEWAY -online-valokuva-albumiin.

NEP_Page_1_03
Muokkaa Flickr-linkkiä

Voit myös lisätä kommentin, joka lisätään jakamiisi kuviin tai käyttää kamerasi Add Comment (Lisää kommentti) -toimintoa (jos tuettu). Yksityiskohtaisessa oppaassa kerrotaan, miten voit lisätä minkä tahansa verkkopalvelun Wi-Fi-kameraasi. Opas on saatavana Canonin verkkosivuston tukiosiossa.

Jos kamerasi tukee Send via Server (Lähetä palvelimen kautta)- tai Image Sync (Kuvan synkronointi) -toimintoja, voit määrittää asetusvalikossa Flickrin varmuuskopioinnin sijainniksi.

*Flickr-merkki on Yahoo! Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

spacer
					image
Lisää artikkeleja