Miten voin hallita kuvieni ilmettä?

On helppoa ottaa loistavia kuvia hyödyntämällä PowerShot- tai IXUS-kameran Smart Auto -tilaa. Oletko käyttänyt helppokäyttöisiä erikoiskuvausohjelmia? Seuraavassa esitellään muutamia vaihtoehtoja.

Picture_News-01-image01.jpg Älykäs laukaisin

Älykkään laukaisimen avulla pääset itse kuvaan mukaan ja voit valita, milloin kuva otetaan. Voit ohjata kameraa kolmella tavalla:

Picture_News-01-image02.jpg Hymytilassa kamera ottaa kuvan heti hymyn tunnistamisen jälkeen.
Picture_News-01-image03.jpg
Värit, © Alfonso Romano 2011
Picture_News-01-image04.jpg

Räpäytyksen tunnistavan itselaukaisun avulla kuva otetaan automaattisesti noin kahden sekunnin kuluttua silmänräpäytyksen havaitsemisesta.

Picture_News-01-image05.jpg Kasvojentunnistuksen itselaukaisu ottaa kuvan noin 2 sekunnin kuluttua siitä, kun kamera on tunnistanut kasvojen tulevan kuvaan itselaukaisussa tai uusien kasvojen tulevan ryhmäkuvaan.
Picture_News-01-image06.jpg Yönäkymä käsivaralta
Yökuvaus käsivaralta -tilan avulla voit kuvata upeita yökuvia ilman jalustaa tai tukevaa alustaa. Kamera ottaa sarjan kuvia ja yhdistää ne yhdeksi kuvaksi, jossa on mahdollisimman vähän kohinaa ja sumennusta.
Picture_News-01-image07.jpg Nopea jatkuva kuvaus (HQ)
Nopea jatkuva kuvaus (HQ) -tilan avulla saat kuvan juuri oikeasta hetkestä. Kamera ottaa lyhyen sarjan täyden tarkkuuden kuvia. Nopeus on jopa 14 kuvaa sekunnissa*.
Picture_News-01-image08.jpg Muotokuva
Muotokuvatila nostaa kohteen esiin ja luo kauniin taustasumennuksen. Voit myös käyttää ihonpehmennystä, joka tunnistaa automaattisesti ihonsävyt ja pehmentää niitä.

Picture_News-01-image09.jpg
Southendin paloportaat, © Gaz Barker 2012
Picture_News-01-image10.jpg Ilotulitus
Ilotulitustilassa voit ikuistaa ilotulituksen koko väriloiston. Saat parhaan tuloksen, kun asetat kameran tukevalle alustalle tai jalustalle ja poistat kuvanvakaintilan käytöstä.

Lue lisää kamerasi erikoiskuvausohjelmista käyttöoppaasta. Lataa käyttöopas.

* Nopea jatkuva kuvaus (HQ) -tilan kokonaiskuvamäärä ja jatkuvan kuvauksen nopeus vaihtelevat mallin mukaan.

spacer
					image
Lisää artikkeleja