Tulosta verkkosivut helposti

Canon Easy-WebPrint EX helpottaa tietojen tulostamista Internetistä. Voit hallita tulostettavaa sisältöä täydellisesti.

Tämä kätevä ohjelmisto on Windows Internet Explorer 7.0 -selaimen tai sitä uudemman version laajennus, ja sen avulla saat tulostettua Internetistä juuri sen, mitä haluat. Se on helppokäyttöinen, säästää paperia ja on kaikkien PIXMA- tulostimen omistajien käytettävissä tulostimen mallista riippumatta.

Katso esittely sen toiminnasta.

Lataa ohjelmisto PIXMA-tulostintasi tai -monitoimilaitettasi varten.

Tämä sovellus on kätevä, jos suunnittelet matkaa tai järjestelet lomaa. Voit käydä useissa verkkosivustoissa ja hankkia kaikki tarvittavat tiedot – kuten hotellien osoitteet, lentojen tiedot, paikalliset turistikohteet ja säätiedotukset – ja tuoda kaikki tiedot yhteen yhdelle paperiarkille. Voit jopa muuntaa muokkaamasi sivun PDF-muotoon.

Helppokäyttöinen ohjelmisto muotoilee verkkosivut automaattisesti siten, että kaikki sisältö tulostuu – näin lopputulos näyttää samalta kuin näytössä.

Ohjelmiston asentaminen on myös helppoa
Uusimpiin PIXMA-tulostimiinEasy-WebPrint EX -ohjelmisto haetaan automaattisesti Canonin verkkosivustosta ajurin asennuksen aikana. Vanhempiin malleihin ohjelmiston voi ladata manuaalisesti Canon Download Centre -sivustosta.

spacer
					image
Lisää artikkeleja