Opas kuvien tulostamiseen

1302_15.jpg

Haluatko olla varma, että tulostamasi kuvat vastaavat näytöllä näkyviä kuvia? Helppoja tulostusvinkkejämme noudattamalla varmistat erinomaiset valokuvatulosteet PIXMA-tulostimilla:

1) PAPERIKOKO - Ei kannata valita liian isoa paperikokoa. Pienten kuvien laatu heikkenee, jos ne venytetään liian suurelle paperille. PIXMA-tulostimet tukevat paperikokoja 10 x 15 cm:n koosta A3+-kokoon, mutta suurille papereille kannattaa tulostaa vain korkearesoluutioisia kuvia.

2) AIDOT MUSTEET JA VÄRIT - Aidot Canonin musteet ja värit parantavat tulostuslaatua ja tulosteen kestävyyttä. Parhaat valokuvatulosteet ja tarkimmat värit saat Single Ink -järjestelmää hyödyntävillä tulostimilla. Niillä värit toistuvat luonnollisina ja tarkkoina.

3) PAPERITYYPPI - Canonin laajalla valokuvapaperivalikoimalla saat tulostetut kuvat erottumaan joukosta. PIXMA-tulostimet tukevat useita erilaisia paperityyppejä, kuten kiiltävä- ja mattapintaisia papereita sekä pintakuviopapereita. Suosittelemme käyttämään Canon PIXMA -tulostinta ja aitoja Canon-musteita ja -valokuvapapereita, koska ne on tarkoitettu käytettäviksi yhdessä. Niillä saat laadukkaimmat mahdolliset valokuvatulosteet.

4) TULOSTIMEN ASETUKSET - Kun valitset tulostettavan kuvan, säädä tulostimen asetukset kuvaan sopiviksi, jotta tulosteesta tulee mahdollisimman laadukas. Oikeankokoisen ja -tyyppisen paperin lisäksi kannattaa käyttää valokuvatulostusta, korkeaa laatua ja muita käteviä asetuksia.

spacer
					image
Lisää artikkeleja