Uusimmat PIXMA-uutiset

Omia kuvia on hienoa katsella tulostettuina. Tarkistathan, että PIXMA-tulostimesi on aina valmiina ja toimintakunnossa.

NP_Page1_01
Canonin laajasta valikoimasta löytyy musteita ja papereita kaikkiin PIXMA-tulostimiin

PIXMA-tulostimeesi sopivilla varavärikaseteilla varmistat, että mustetta riittää aina tarvittaessa. Aidot Canon-musteet on suunniteltu erityisesti PIXMA-laitteita varten, ja ne saavat valokuviesi värit näyttämään entistä eloisammilta. Tulostettujen asiakirjojen pienetkin viivat ja kirjaimet näyttävät selkeiltä ja teräviltä.

Nyt saatavana on myös XL-värikasetteja useimpiin PIXMA-malleihin. Suuremmat värikasetit ovat riittoisampia, eikä niitä tarvitse vaihtaa niin usein. Pidemmän vaihtovälin ansiosta pakkausjätettä syntyy vähemmän ja hiilijalanjälkesi pienenee. Etsi PIXMA-tulostimeesi sopiva malli värikasettihaulla.

Tutustu myös Canonin paperivalikoimaan. Meiltä löydät oikeat paperit niin studiolaatuisia valokuvia kuin galleriatasoisia kuvatulosteita varten. Voit myös luoda T-paitatulosteita ja valokuvatarroja. Tutustu omaan PIXMA-tulostimeesi sopiviin tuotteisiin.

Pilvitulostuksen ansiosta PIXMA on aina käytettävissä

NP_Page1_02
Tulosta suoraan verkosta

Useimpiin nykyisiin PIXMA-laitteisiin voi tulostaa suoraan internetin pilvipalveluista. Parannetun PIXMA Cloud Link -toiminnon ansiosta voit tarkastella ja tulostaa verkkomateriaalia suoraan tulostimen näytöltä.

Pilvitulostus mahdollistaa asiakirjojen ja kuvien tulostamisen suoraan erilaisista verkkotallennuspalveluista, kuten Dropboxista ja Evernotesta. Selaa ja tulosta laadukkaita kuvia suoraan verkkoalbumeista, kuten CANON iMAGE GATEWAYstä, Flickristä, Photobucketista ja Picasasta. Voit myös tulostaa suosikkikuvasi Facebookista ja Twitteristä.

NP_Page1_03
Canonin PIXMA Printing Solutions -sovelluksen avulla voit käyttää PIXMA-tulostinta etäyhteydellä

PIXMA-tulostimeen voi muodostaa yhteyden iOS- ja Android-älypuhelimien ja -tablettien avulla käyttämällä maksutonta PIXMA Printing Solutions -sovellusta. Pilvipalvelua tukevissa tulostimissa sovelluksella voi käyttää PIXMA Cloud Link -palveluita etäyhteyden kautta.

  • Wi-Fi-tulostus: tulosta kuva älypuhelimesta tai tabletista missä tahansa tai skannaa asiakirjat mobiililaitteeseen.
  • Pilvitulostus: käytä samaa PIXMA Cloud Link -palvelua etäyhteyden kautta samoin kuin tulostimellakin.
  • Tulostimen asetukset: tarkista tulostimen ja musteen määrä myös ollessasi liikkeellä.

Tarkista onko tulostimessasi PIXMA Cloud Link -palvelu ja ota se käyttöön. Jos tulostimessasi ei vielä ole tätä palvelua, tutustu valikoimaan nyt ja tee itsellesi palvelus.

spacer
					image
Lisää artikkeleja