Käy You Connect -galleriassa tässä kuussa, niin voit voittaa Canon EOS 600D:n ja objektiivin

Tässä kuussa galleriassa on lisäkannustin. Sen lisäksi, että näet valokuvasi esitteillä, voit voittaa jonkin kolmesta upeasta Canon-tuotepalkinnosta.

Picture_Silver-01

Ensi kuun galleria on poikkeuksellinen. Haluamme, että lähetät ne vuoden 2011 kuvasi, jotka erottuvat edukseen ja esittelevät taitojasi ja mielikuvitustasi. Se voi olla jokin jo ottamasi kuva tai kuva, jonka otat joulun aikaan.

Sen lisäksi, että saat tilaisuuden esitellä kuvasi You Connect -galleriassa, ylimääräisenä kannustimena valitsemme kolme parasta kuvaa, jotka voittavat yhden kolmesta upeasta Canon-tuotteesta. Ensimmäinen palkinto on EOS 600D ja EF-S 18–55 mm f/3,5–5,6 IS II. Kaksi seuraavaa saavat PowerShot SX230 HS:n tai SELPHY CP800 Blackin.

Käy läpi vuoden 2011 valokuvasi ja valitse mielestäsi hienoimmat kuvat, jotka todennäköisesti herättävät tuomareiden mielenkiinnon. Lähetä kuvat sitten galleriaan. Muista, että vaikka kuvasi ei voittaisikaan tai sitä ei valittaisi galleriaan, esittelemme niitä myös kuvausvinkeissämme.

Kilpailu jatkuu 8.1.2012 asti, ja voittajat ilmoitetaan You Connectin helmikuun 2012 numerossa. Napsauta tätä ja lue kilpailun ehdot.

spacer
					image
Lisää artikkeleja