Canonilta uudet PowerShotit ja SELPHY

Canon on kehittänyt uutta tekniikkaa ja parantanut huomattavasti PowerShot- ja SELPHY-mallistojaan. Kahdesta uudesta PowerShotista ja pienestä SELPHY-tulostimesta löydät varmasti sopivat kumppanit.

PowerShot SX130 IS – tässä kamerassa on 12x optinen zoom ja 12,1 megapikseliä yksityiskohtaisia kuvia ja julistekokoisia tulosteita varten. Siinä on myös Smart Auto- ja helppokäyttöohjelmat, joiden ansiosta se sopii koko perheelle. Ryhmäkuvien helpottamiseksi kamerassa on älykäs laukaisin, jossa itselaukaisu silmäniskusta. Miniatyyritehostevideo-ohjelman avulla voit tehdä HD-videoita, joissa kuvauskohteet näyttävät pienoismalleilta – saat hupia tuntikausiksi!

PowerShot S95 – HS System -järjestelmän ja f/2-objektiivin ansiosta 10.0 megapikselin PowerShot S95 suoriutuu loistavasti hämärässäkin ja tuottaa kuvia, joista ammattilainenkin voisi olla ylpeä. HD-videot, RAW-tallennus ja ainutlaatuinen, nopeat käsisäädöt mahdollistava objektiivin säätörengas tekevät siitä ihanteellisen taskukameran raskaan sarjan valokuvaajalle. Uusi suuren dynaamisen alueen tila, RAW-tallennus ja ainutlaatuinen, nopeat käsisäädöt mahdollistava objektiivin säätörengas tekevät tästä taskukokoisesta PowerShotista täydellisen kameran kunnianhimoiselle harrastelijavalokuvaajalle. Voit tallentaa HD-videoita ja stereoääntä ja katsella, kuinka edessäsi oleva näkymä avautuu 7,5 cm:n PureColor II G -LCD-näytölle.

SELPHY CP800 – tämä nopeasti käynnistyvä, erittäin pieni valokuvatulostin tulostaa kuvia kamerasta, muistikortista tai USB-muistitikusta alle minuutissa – ja kuvat säilyvät eliniän! 6,2 cm:n kääntyvä nestekidenäyttö ja automaattinen punasilmäisyyden korjaus helpottavat käyttöä, ja mukana toimitettavassa SELPHY Photo Print -ohjelmistossa on jopa ääniohjaus, joten saat varmasti tulostettua kuvia, joista voit olla ylpeä. Helppokäyttöisten tulostuspakettien avulla voit tulostaa parhaista kuvistasi postikortteja, kortteja ja tarroja.

Napsauttamalla tätä näet Canonin koko kompaktikameramalliston.

spacer
					image
Lisää artikkeleja