Uudet Canonin kompaktikamerat rikkovat rajoja

Canonin uusilla kompaktikameroilla laadukkaiden kuvien ottaminen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Tutustu huipputason kompaktikameraan

Picture_PowerShot G1 X

Mullistava PowerShot G1 X tarjoaa digitaalisen järjestelmäkameran kuvanlaadun ja kuvauksen hallinnan pienikokoisessa metallirungossa. Suuren, 18,7 x 14 mm:n kokoisen Canonin CMOS-kennon pikselikoko ja -rakenne on samanlainen kuin EOS 600D -kamerassa. Uusi DIGIC 5 -prosessori ja ISO-herkkyys 12 800 vievät hämäräkuvauksen aivan uudelle tasolle.

PowerShot G1 X -kameran objektiivin valmistuksessa on käytetty Canonin EF-objektiiveista tuttuja menetelmiä, mikä takaa ammattitason kuvanlaadun. Ota selvää, mikä tekee PowerShot G1 X:stä kompaktikameroiden uuden suunnannäyttäjän.

Suorituskykyä ohuessa ja tyylikkäässä rungossa

Picture_IXUS 500 HS - IXUS 125 HS

Uusimmat IXUS-mallit tarjoavat häikäisevää suorituskykyä ja tyylikkäitä värivaihtoehtoja. Vain 19,2 mm:n paksuisessa IXUS 500 HS -kamerassa on vaikuttava 12x optinen zoom, ja se on luokkansa ohuin kamera¹. IXUS 125 HS -kamerassa on 24 mm:n ultralaajakulmainen 5x optinen zoom, jonka ansiosta kuvaan saa mahtumaan enemmän.

Molemmissa kameroissa on uusi DIGIC 5 -prosessori ja Canonin HS System -järjestelmä, joka tuottaa tarkkoja ja kauniita kuvia ilman salamaa. Parannettu Smart Auto -toiminto tunnistaa 58 erilaista näkymää ja valitsee kameran asetukset siten, että saat aina parhaan mahdollisen tuloksen. Kasvotunnisteen avulla voit rekisteröidä kameraan 12 ihmistä (ja henkilöiden iän), ja Smart Auto valitsee oikeat asetukset iän, toiminnan ja ympäristön mukaan. Toiminto myös lisää kuvan tietoihin henkilöiden nimet, joten löydät etsimäsi kuvat helpommin.

Helppokäyttöiset ja tyylikkäät IXUS 500HS ja IXUS 125 HS tuottavat upeita kuvia. Tutustu IXUS 500 HS- ja IXUS 125 HS -kameroihin tarkemmin ja valitse omasi.

¹ Tieto oikein joulukuussa 2011. Canon Inc:n tutkimusten mukaan.

spacer
					image
Lisää artikkeleja