Näe kaikki Canonin sponsoroimien IAAF:n yleisurheilun maailmanmestaruuskilpailujen tapahtumat

Yli 2 000 maailman parasta urheilijaa osallistuu 10.–18. elokuuta Moskovassa järjestettäviin kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n maailmanmestaruuskilpailuihin. Mukana ovat muun muassa Usain Bolt ja Allyson Felix.

Picture_News-01-image01.jpg

Canon on Moskovassa järjestettävien vuoden 2013 IAAF:n maailmanmestaruuskilpailujen virallinen kumppani ja sponsori. Yhteistyö kuvastaa Canonin pitkäaikaista suhdetta urheiluun. Lisäksi se edistää ihmisiä yhdistävää vaikutusta sekä urheilun tukemiseen ja kehittämiseen liittyvien yhteisten tavoitteiden ja huippusuoritusten saavuttamista. Tapahtuma on osa sponsoriyhteistyötä, joka jatkuu vuoteen 2016 asti ja kattaa yhteensä 15 IAAF:n World Athletics -sarjan tapahtumaa.

Canonin kamerat, objektiivit, videokamerat, kopiokoneet, monitoimilaitteet, tulostimet, skannerit, faksit ja projektorit ovat tapahtuman virallisia kuvantamislaitteita. Lisäksi paikan päällä on muun muassa kameroiden korjauspalvelu auttamassa tapahtumia tallentavia urheilukuvaajia.

Kilpailuita seurataan mediassa yli 200 eri alueella, ja arvioitu TV-katsojien määrä on yli viisi miljardia. Tutustu oman alueesi TV-tarjontaan ja pysy mukana tapahtumissa.

Jos seuraat tänä kesänä urheilutapahtumia paikan päällä, lue nämä helpot vinkit, joiden avulla saat parempia toimintakuvia.

spacer
					image
Lisää artikkeleja