Miksi he voittivat?

Viime kuussa julkaistiin You Connect -gallerian kilpailun voittajat. Lisäksi tuomaristo kertoi, miksi juuri nämä kuvat valittiin. Tässä kuussa voittajat kertovat, miten heidän upeat otoksensa syntyivät.


ENSIMMÄINEN PALKINTO
Picture_News-01-image01.jpg 
Matka, You Connect -jäsen Aaron Cheeseman, Canon EOS 7D

"Sain käyttää kuvauksessa vanhaa kaksikerroksista bussia, mikä loi kuviin ihanteellisen ilmapiirin. Olen työskennellyt saman mallin kanssa aiemmin, joten hän ymmärsi, millaista tunnelmaa hain. Koska aikataulu oli tiukka, olin tehnyt kuvakäsikirjoituksen parille otokselle. Olen huomannut, että ideat unohtuvat helposti työn tiimellyksessä. Vaikka bussi ei ollutkaan kovin kaunis, kuraroiske ikkunassa ja laskevan auringon kajo taloissa loi hienot puitteet etäisyyteen katsovalle mallille."

TOINEN PALKINTO
Picture_News-01-image02.jpg 
Voikukan siemen, You Connect -jäsen Séverine Blaise, EOS 60D

"Asetin voikukan siemenen lasin palalle, jonka olin peittänyt hiusgeelillä. Sen alla oli värillistä käärepaperia. EOS 60D -kamera oli jalustalla, ja peili oli lukittu. Käytin suuresta erkkeri-ikkunasta lankeavaa valoa. En käyttänyt salamaa, koska se olisi heijastunut lasista. Käytin EF 70–300 mm f/4–5,6 IS USM -objektiivia, loittorengasta ja lähilinssiä 500D." 

KOLMAS PALKINTO
Picture_News-01-comp-winner-image-03.jpg 
Kuolema Venetsiassa, You Connect -jäsen Roberto Mignanego,
Canon EOS 30

"Ohitin ryhmän lapsia, jotka kuuntelivat opettajaansa. Tämän pikkutytön ilme kiinnitti huomioni. Oli erikoista nähdä niin aikuinen ilme niin nuoren lapsen kasvoilla. Kuvaan yleensä digitaalikameralla, mutta nyt käytin ihan huvin vuoksi EOS 30 -kameraa ja mustavalkoista filmiä.

Jos et ole yksi voittajista tai mukana galleriassa, tämän kuukauden kuvausvinkit ovat sinua varten. Niissä käsitellään asioita, jotka gallerian tuomarit ottavat huomioon kuvia valitessaan. Lue siis kuvausvinkit ja lataa sitten kuvasi galleriaan. 

spacer
					image
Lisää artikkeleja