Suunnittele ja tulosta omat T-paitasi.

Jos olet festivaaleilla tai muussa tapahtumassa, voit halutessasi helposti erottua joukosta valmistamalla itse omat T-paitasi Canonin TR-301 -T-paitojen tulostusmateriaalin avulla.

T-paidat sopivat täydellisesti kesäsäähän, ja kun niissä on itse suunnittelemiasi kuvia, ne kertovat sinusta paljon enemmän kuin valmiina ostetut paidat. Ja jos olet menossa tapahtumaan ystäviesi kanssa, voitte halutessanne kaikki pukeutua samanlaisiin T-paitoihin, niin tunnistatte toisenne yleisömassasta tavallista helpommin.

Oman T-paidan tekeminen on hyvin helppoa. Aloita luomalla kuva* tietokoneessa jollakin sopivalla kuvankäsittelyohjelmistolla. Aseta sitten TR-301 -T-paitojen tulostusmateriaalit PIXMA-tulostimeenja tulosta kuva. Siirrä kuva lopuksi T-paitaan silitysraudalla, ota askel taaksepäin ja ihastele lopputulosta. Tulostusmateriaalien mukana toimitetaan täydelliset käyttöohjeet.

Osta T-paitojen tulostusmateriaalit suoraan Canon Store -verkkosivustosta.

* Jos tulostat esimerkiksi yrityksen logon, tavaramerkin tai sarjakuvahahmon T-paitojen tulostusmateriaalin avulla, tekijänoikeuslait kieltävät tällaisten tuotteiden käyttämisen kaupallisiin tarkoituksiin.

spacer
					image
Lisää artikkeleja