Voita Canon EOS 60D -paketti, EOS M tai PowerShot SX500 IS

4.1.2012 – You Connect -jouluvalokuvakilpailun pidentäminen.

Teknisten ongelmien vuoksi kilpailun määräaikaa on pidennetty 20.1.2013 klo 23.00 (CET) asti, samoilla säännöillä ja ehdoilla.

Galleriassa esitellään joka kuukausi You Connect -yhteisön jäsenten ottamia inspiroivia kuvia. Tämän kuun galleria on poikkeuksellisen mielenkiintoinen: sen lisäksi, että voit saada kuvasi esille, voit voittaa yhden kolmesta upeasta Canon-kamerasta.

Lähetä kuvasi uudistettuun You Connect -galleriaan tämän kuun aikana, niin voit voittaa Canon EOS 60D -kameran.

Kilpailun aiheena on "Valoa kuvassa". Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi upeita taivaskuvia, luovaa salamankäyttöä tai vaikuttavasti valaistuja kohteita. Voit tulkita aihetta vapaasti, kunhan valo on tärkeä elementti kaikissa galleriaan lataamissasi kuvissa. Näytä meille, miten valo inspiroi sinua.

Sen lisäksi, että voit saada kuvasi esille ensi kuun You Connect -galleriaan, tarjolla on lisäbonus. You Connect -tiimistä ja Canonin asiantuntijoista koostuva tuomaristo valitsee kolme parasta kuvaa, jotka voittavat yhden kolmesta Canon-kamerasta. Ensimmäinen palkinto on EOS 60D -kamera ja EF-S 18–55 mm f/3,5–5,6 IS II -objektiivi. Toiseksi ja kolmanneksi tulleet saavat EOS M -kameran ja EF-M 18–55 mm f/3,5–5,6 IS STM -objektiivin tai PowerShot SX500 IS -kameran. Lisäksi palkintoina jaetaan 10 kamerahihnaa, joita on valmistettu rajoitettu erä EOS-kameran 25-vuotisjuhlan kunniaksi.

Picture_Competition

Lähde siis kuvaamaan tai etsi vanhoista otoksistasi ne, jotka mielestäsi ilmentävät parhaiten aihetta "Valoa kuvassa". Vilkaise viime vuoden kilpailun kuvausvinkit, niin tiedät, millaiset kuvat tekevät vaikutuksen tuomareihin.

Lataa kuvasi galleriaan – se voi päästä esille 30 finalistin joukkoon ja olla yksi kolmesta voittajasta. Muista, että vaikka kuvasi ei voittaisikaan tai sitä ei valittaisi galleriaan, esittelemme niitä myös kuvausvinkeissämme.

Kilpailu päättyy 8. tammikuuta 2013. Esittelemme 30 finalistia tammikuun You Connect -galleriassa ja julkaisemme 3 voittajaa helmikuussa.

Lähetä kuvasi

Napsauta tätä ja lue kilpailun ehdot

spacer
					image
Lisää artikkeleja