Come and See

[MASTER] Picture_Canon Gladiator Football 1 Calcio Storico-760x507

Tervetuloa tutustumaan uuteen jännittävään maailmaamme! Haluamme rohkaista ihmisiä katsomaan pintaa syvemmälle ja ikuistamaan tarinat, joita näemme ympärillämme joka päivä.

Toivomme, että nämä tarinat innoittavat luomaan, jakamaan ja ikuistamaan poikkeuksellisia kuvia ja mieleenpainuvia hetkiä.

Maailma tarjoaa ällistyttäviä mahdollisuuksia, kun vain näemme hieman vaivaa - esimerkiksi kurkistamalla vielä yhden nurkan taakse tai valitsemalla vasemman ainaisen oikean sijaan. Nautitaan yhdessä näistä mieleenpainuvista hetkistä.

Virittäydy tunnelmaan katsomalla ensimmäinen aiheeseen liittyvä elokuvamme. Se esittelee italialaista calcio storicoa – eräänlaista historiallista jalkapalloa, joka tosin muistuttaa enemmän gladiaattorikamppailua kuin nykypäivän seuraottelua. Keskiaikaisiin vaatteisiin pukeutuneet pelaajat taklaavat ja jahtaavat toisiaan villisti kamppaillessaan pallosta ja palkintolehmästä.

Lyhytelokuvan on tuottanut ja ohjannut arvostettu brittiohjaaja Jonathan Glazer.

Hänet tunnetaan niin vaikuttavista elokuvista ja musiikkivideoista kuin televisiomainoksistakin.

Odotamme innolla, että pääsemme jakamaan kanssasi lisää elokuvia kätketyistä elämyksistä.

Katso Gladiator Football -elokuva

[MASTER] Picture_Canon Gladiator Football 2 Calcio Storico-370x247    [MASTER] Picture_Canon Gladiator Football 3 Calcio Storico-370x247