Canonin lahjavinkit pukinkonttiin

Lahjojen ostaminen on aina vaikeaa, mutta joulu on erityisen pulmallista aikaa. Tämän vuoksi Canon on koonnut lahjavinkit, joiden avulla löydät täydellisen lahjan niin aloitteleville kuin kokeneillekin kuvaajille. Valitse oikeat lahjat pukinkonttiin ja varmista, että joulukuvat ovat täynnä hymyjä.

Valitse käyttäjätyyppi, jolle lahja on tarkoitettu, ja selaa alla olevia ehdotuksia. Napsauttamalla tuotetta näet sen ominaisuudet.

Sosiaalinen käyttäjä
Nämä kamerat on helppo sujauttaa taskuun ja ottaa esiin spontaaneissa kuvaustilanteissa – kuvat voi ladata saman tien verkkoon tai tulostaa.
Loistokkaat valokuvat
Nämä kamerat on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat valmiita vaativiin kuvaushaasteisiin. Valitse joko EOS-kamera, joka tarjoaa ammattilaatua edullisessa rungossa, uusi objektiivi tai huippulaatuinen PowerShot, joka tarjoaa poikkeuksellista laatua pienessä koossa.
Ammattikuvaajat
Nämä varusteet vastaavat ammattilaisen tarpeita – valitse erikoiskäyttöön tarkoitettu makro- tai teleobjektiivi, gallerialaatuinen tulostin tai ammattitasoinen kompakti kamera.
Nuori ja trendikäs
Nämä kamerat innostavat teini-ikäisiä kokeilemaan valokuvilla ja videoilla. Tulostimista on apua myös opiskelussa.


spacer
					image
Lisää artikkeleja