Canon IXUS 220 HS -kamerassa yhdistyvät kauneus ja suorituskyky

Canonin uusi IXUS 220 HS on tekninen taidonnäyte, jonka ohut, ruostumaton teräsrunko sulkee sisäänsä HS-järjestelmän, 5x zoomin ja Full HD -kuvanlaadun. Kameraa saa mustana, punaisena ja hopean värisenä.

Kuva_uutisia1

Canonin ainutlaatuisen HS-järjestelmän ansiosta IXUS 220 HS on huipputehokas myös heikossa valaistuksessa. Tehokas DIGIC 4 -prosessori yhdistettynä herkkään 12,1 megapikselin CMOS-kennoon takaavat yksityiskohtaiset kuvat valaistuksesta riippumatta.

24 mm:n ultralaajakuvaobjektiivin ansiosta IXUS 220 HS tallentaa sujuvasti sekä komeat panoraamakuvat että juhlissa otetut ryhmäkuvat.  5x zoomissa on optinen kuvanvakain, joten voit tarkentaa yksityiskohtiin ilman pelkoa epätarkoista kuvista.

Videokuvaajiakin hemmotellaan. Kamera tallentaa Full HD (1080p) -videota stereoäänellä, ja dynaaminen kuvanvakain minimoi kuvan tärinän. Kamerassa on myös oma kuvaustila hidastettua videokuvausta varten.

IXUS-sarjalle ominaisesti IXUS 220 HS on tyylikäs ja helppokäyttöinen. Smart Auto -tila analysoi kuvattavan näkymän ja säätää asetukset valitsemalla 32 vaihtoehdosta parhaiten kohteeseen sopivan. 6,7 cm:n (2,7 tuuman) PureColor II G LCD -näyttö tarjoaa erinomaisen kontrastin, jonka ansiosta kuvia voi katsella helposti ja nopeasti. Kaikki tämä punaisessa, mustassa tai hopean värisessä ruostumattomassa teräsrungossa.

Lue kameran tekniset tiedot.

spacer
					image
Lisää artikkeleja