Uusi Canon HS System – loistava kuvanlaatu hämärässä

Canonin uusi HS System on jo saatavana IXUS 300 HS-, IXUS 1000 HS- ja PowerShot G12 -kameroissa. HS System parantaa kuvanlaatua dramaattisesti kaikissa kuvausoloissa.HS System yhdistää DIGIC 4 -kuvaprosessorin ja uuden erittäin herkän 10,0 megapikselin kennon. Kenno sisältää taustavalaistun arkkitehtuurin, joka vähentää kohinatasoja jopa 60 prosenttia kaikilla ISO-herkkyyksillä¹, joten voit ottaa kauniita ja laadukkaita kuvia myös hämärässä.

Uusimman kennotekniikan lisäksi 10,0 megapikselin tarkkuus tarkoittaa, että kukin pikseli on isompi kuin malleissa, joiden tarkkuus on korkeampi. Isommat pikselit vastaanottavat enemmän valoa, ja tämä lisääntynyt herkkyys tuottaa kirkkaampia, tarkempia ja kohinattomampia kuvia.

HS System on parhaimmillaan hämärässä, kuten kuvattaessa hyvin valottunutta kohdetta tummaa öistä taustaa vasten tai liikkuvaa kohdetta sisätiloissa.

Lue lisää IXUS 300 HS, IXUS 1000 HS and PowerShot G12 -kameroista, jotka ensimmäisinä hyödyntävät tätä Canonin uutta tekniikkaa.


¹ Verrattuna malleihin, joissa ei ole HS System -järjestelmää.

spacer
					image
Lisää artikkeleja