Uusi kouluvuosi ja uusimmat PIXMA-monitoimilaitteet

Kun lapset palaavat koulun penkille, on aika miettiä mitä kaikkea he tarvitsevat loistaakseen opinnoissaan. Canonin uudet PIXMA-monitoimilaitteet tarjoavat tyylikästä muotoilua, huippuominaisuuksia ja hyvän vastineen rahalle. Ne tukevat täydellisesti kaikenikäisten opiskelijoiden opintoja.

Kaikki tulostus-, skannaus- ja kopiointitarpeesi yhdessä paikassa
Uudet PIXMA MP280- ja PIXMA MG6100 -sarjat ovat helppokäyttöisiä monitoimilaitteita, joissa Canonin ylivertainen kuvanlaatu yhdistyy mullistaviin uusiin ominaisuuksiin edullisessa pakkauksessa.

Tee videoista valokuvia, kuva kuvalta
Mullistavan Full HD -videotulostuksen avulla saat helposti kauniita valokuvia EOS-, PowerShot- tai IXUS-kameralla kuvattujen Full HD -videoiden yksittäisistä kuvista. Movie Frame Enhancement -menetelmä analysoi automaattisesti jokaisen kuvan, parantaa tarkkuutta ja vähentää kuvakohinaa, mikä takaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun.

Huippunopeus, uskomaton laatu
PIXMA MG6100 -sarja voi tuottaa valokuvatasoisia 10 × 15 cm:n reunattomia kuvia jopa 20 sekunnissa. Jatkuva tulostusnopeus (ESAT) on jopa 12,5 mallisivua minuutissa mustavalkoisena ja 9,3 mallisivua värillisenä*, mikä takaa asiakirjojen nopean tulostuksen. 9 600 dpi:n enimmäistulostustarkkuus varmistaa pienimmätkin yksityiskohdat, ja Auto-Photo Fix II -menetelmä takaa kuvanlaadun korjaamalla yleiset kuvaongelmat, kuten alivalotuksen.

Selvitä, mikä PIXMA-monitoimitulostin saa sinulta huippuarvosanat tällä lukukaudella.

* Jatkuva tulostusnopeus (ESAT)
PIXMA MP280: noin 8,4 mustavalkomallisivua, 4,8 värimallisivua
PIXMA MG6100 -sarja: noin 12,5 mustavalkomallisivua, 9,3 värimallisivua

Asiakirjojen tulostusnopeudet ovat toimistoluokan ESAT-testin keskiarvoja yksipuolisten asiakirjojen tulostuksen oletustilalle. ISO/IEC 24734, ensimmäisen tulostussarjan aikaa ei ole laskettu mukaan.

spacer
					image
Lisää artikkeleja