Täydellistä hallintaa

Jos lähipiirissäsi on ammattikuvaaja, valitse hänelle lahjaksi jokin seuraavista Canon-tuotteista. Ne mahdollistavat täydellisen hallinnan ja näyttävät kuvat. Siksi Canon on ammattilaisen valinta.

T-C PowerShot G12PowerShot G12

PowerShot G12 on monipuolinen digitaalinen kompaktikamera. HS System -järjestelmä ja laadukas objektiivi takaavat poikkeuksellisen kuvanlaadun myös hämärässä. PowerShot G12 -kameran täydet käsisäädöt, RAW-tallennus ja Speedlite-salamakenkä mahdollistavat monipuolisen hallinnan.


B-I LEG HF M46LEGRIA HF M46

HD CMOS Pro -kennon ja laadukkaan Canon HD -objektiivin ansiosta LEGRIA HF M46 tallentaa poikkeuksellisen laadukasta videokuvaa myös hämärässä. Käsisäätöisen valotuksen, tarkennuksen, valkotasapainon ja monien muiden asetusten avulla hallitset kuvausta täydellisesti.


T-C PIX MG8250PIXMA MG8250

Ammattitason PIXMA MG8250 -monitoimilaitteen kuusi erillistä värisäiliötä ja 1 pikolitran mustepisarat takaavat näyttävät studiolaatuiset värit ja tarkkuuden. CCD-skannerilla voit siirtää 35 mm:n filminegatiivit ja diat laadukkaasti sähköiseen muotoon, ja useiden langattomien ja internet-yhteysvaihtoehtojen ansiosta voit tulostaa monista erilaisista laitteista ilman tietokonetta.


T-C EOS 7DEOS 7D

EOS 7D tarjoaa monipuolista kuvausta kaikissa olosuhteissa. EOS 7D -kameran kuvataajuus 8 kuvaa sekunnissa, 63-vyöhykkeinen kaksikerroksinen mittaus ja 19 ristikkäistyyppisen pisteen automaattitarkennusjärjestelmä varmistavat, että voit tallentaa näkymän aina sellaisena kuin sen näet. Sääsuojatun magnesiumseoksesta valmistetun rungon ansiosta voit luottaa EOS 7D -kameraasi tiukimmissakin tilanteissa.

spacer
					image